İran Film Günleri 17 Ocak'ta başlıyor

İran Film Günleri 17 Ocak'ta başlıyor

İran İslam Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu Kültür Ataşeliği ile Beyoğlu Belediyesinin ortaklığıyla düzenlenen "İran Film Günleri", 17-19 Ocak tarihleri arasında Beyoğlu Akademi'de gerçekleştirilecek. Program kapsamında son dönemin ödüllü ve İran'da büyük gişe başarısı yakalamış 9 filmi seyircilerin beğenisine sunulacak

Programda İranlı yönetmen ve senarist Rıza Mirkerimi'nin "Bugün", Behruz Afkhami'nin "Azerşahduh, Perviz ve Diğerleri", Kemal Tebrizi'nin "Hayalin Tatlı Tadı", İbrahim Hatemikia'nin "Koruma", Hasan Barzide'nin "Mezar Şerif", Abolhassan Davoodi'nin "Deli Yüz", Narges Abyar'ın "Künye 143", Kiyumers Pur Ahmed'in "Ayakkabılarım Nerede?", Davud Bidel'in "Bir Zamanlar Aşk ve İhanet" filmleri seyircilerin beğenisine sunulacak.

20-01/14/eolai4exuaasgsx.jpg

Etkinlik kapsamında ayrıca 18 Ocak'ta İran sineması üstüne bir panel de düzenlenecek. Moderatörlüğünü çevirmen ve yönetmen Farhad Eivazi'nin üstleneceği panelde, İran'dan gelen yönetmen Abolhassan Davoodi ve yönetmen Faysal Soysal konuşmacı olarak yer alacak.

İSTANBUL/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN