İş arama derdine son! İŞKUR en az 9.000 TL maaşla personel alacak! Başvurmayan çok pişman olacak

İş arama derdine son! İŞKUR en az 9.000 TL maaşla personel alacak! Başvurmayan çok pişman olacak

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlar yakından takip edilirken pek çok farklı alanda alım yapılacağı belirtildi. Özel ve kamu kurumlarında çalışmak isteyen vatandaşlar detayları yakından takip ediyor. İşte İŞKUR personel alımları…

2023 yılında KPSS'li ya da KPSS'siz personel alımı yapmaya devam eden İŞKUR yeni ilanlarını yayınladı. İşçi, temizlik görevlisi, satış danışmanı, güvenlik ve büro memuru gibi pek çok farklı alanda alım yapılacağı belirtilirken başvuru detayları da tek tek açıklandı. İşte İŞKUR personel alımları…

İŞKUR YENİ İLANLARINI YAYINLADI

İş arayan vatandaşlara müjdeli haber verildi. İŞKUR üzerinden yayınlanan yeni ilanların detayları açıklandı. 82.307 personel alınacağı belirtilirken hangi meslek dallarında alım yapılacağı da tek tek açıklandı. Meslek dallarına göre maaş tutarları da değişiklik gösterirken en az 9000 TL maaş verileceği belirtildi.

iskur-basvuru.jpg
İŞKUR BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?


İŞKUR tarafından yayımlanan ilanlara başvuru yapmak isteyen vatandaşların belirli şartları sağlaması gerekmektedir. İlanlar için genel şartlar İŞKUR tarafından açıklandı. Başvurular için istenen şartlar şu şekildedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • En az 18 yaşında olmak
  • En az ilköğretim mezunu olmak (İlanlara göre değişkenlik gösterebilir)
  • Çalışmalarını engelleyecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması
  • Çalışanların iletişim becerisinin yüksek olması
  • Vardiyalı çalışabilecek
  • Aktif ve dinamik çalışabilmek
  • Kamu haklarından mahrum olmamak
  • Adli sicil kaydının temiz olması


SINAVSIZ ALIM YAPILACAK


Personel alımları için en dikkat çeken konulardan biri de sınav yapılıp yapılmadığı oluyor. Özel sektörde yapılacak alımlar için KPSS şartının aranmadığı belirtildi. İŞKUR tarafından yayımlanan son açıklamalar kapsamında 82.307 personel alımı yapılacağı vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN