İş bulamayan gençlere altın bilezik! İŞKUR yüksek maaşla personel alımlarını duyurdu, başvuranlar lokum gibi işi kapacak

İş bulamayan gençlere altın bilezik! İŞKUR yüksek maaşla personel alımlarını duyurdu, başvuranlar lokum gibi işi kapacak

İş arayan vatandaşlar bu haberle sevinçten havalara uçacak. Kamuya da özel sektörde çalışmak isteyen kişiler için yeni ilanlar yayınlandı. Birçok farklı bölgede Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışacak personel alımları devam ediyor. İşte personel alımı yapılacak branş ve kadrolar…

KPSS sınavına girmeyen kişilerin de iş bulacağı yeni ilanlar tek tek açıklandı. Hem kamu kurumlarında hem de özel sektörde KPSS'ye ihtiyaç duymadan başvuru yapabileceğiniz yeni ilanlar belli oldu. Binlerce kişiyi yakından ilgilendiren bildiri kapsamında başvuru için istenen branş ve kadrolarda açıklandı. Şubat ayına sayılı günler kala işçi personel ve memur alımları devam ederken boyacı, kaynakçı, güvenlik görevlisi, temizlikçi, elektrikçi, katip, sekreter, garson, satış görevlisi, inşaat işçisi, memur ve pek çok farklı meslek dalında istihdam sağlanacağı belirtildi. Alım yapılacak olan kurumlar arasında Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Orman Bakanlığı yer alıyor. Bunun dışında Türk Standartları Enstitüsü, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, Adnan Menderes Üniversitesi de başvuru alacak kurumlar arasında yerini aldı. Kıyı Emniyeti, Sigorta ve Bireysel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Genel Müdürlüğü de listeye dahil edildi. İşte personel alımı yapılacak branş ve kadrolar…

KOSGEB 12.000 PERSONEL ALIMI YAPACAK


Basın duyuru ajansı iyon.gov.tr tarafından yayınlanan duyuru kapsamında 23 Ocak 2023 tarihinden itibaren kariyer kamu işe alım Platformu üzerinden ve KOSGEB internet sitesi üzerinden ilanlara başvuru yapılabileceği belirtildi. İlanlar 24 Şubat 2023 tarihinde kamuoyunu açılacak.

kosgeb.jpg

İlanlara 13 Şubat 2023 tarihi ile 24 Şubat 2023 tarihi arasında başvuru yapılabileceği belirtirdi. Kamu İşe Alım Portalı ve Kariyer Portalı https:// isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden belirtilen süre içerisinde bizzat ya da posta yolu ile başvuru yapabileceği aktarıldı.


DETAYLAR VAHİT KİRİŞÇİ’DEN GELDİ


Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile personel alımı yapılacağını duyurdu. Kurum bünyesinde güç katacak mesai arkadaşları aradığını belirten Kirişçi, Ocak 2023 tarihinden itibaren Orman Müdürlüğü il merkezi ve ulusal düzeydeki teşkilatlara personel alımı yapılacağını aktardı. Sektörde çalışacak 1.613 çalışan ile 1482 sözleşmeli personel işçi alımı yapılacağını vurgulayan Kirişçi, 131 geçici orman işçisinin de istihdam edileceğini belirtti.

vahit-kirisci.jpg
Bakanlık kapsamında Merkez ve taşra teşkilatlarında çalışacak 1613 personel alımı yapılacağı duyurul. Yapılan alımlar kapsamında 1128 Korucu, 249 orman mühendisi alınacağı aktarıldı.


Personel alımlarının 23'ünün destek personeli olacağı belirtilirken 17'sinin ise orman mühendisi olarak kadroya alınacak söylendi. Bununla birlikte 14 büro çalış, 12 harita mühendisi amiri, 9 Avukat ve 9 güvenlik koruma görevlisi alımı yapılacak. İnşaat mühendisi olarak hizmet verecek 6 kişi için başvuru açılırken makine mühendisi olarak 6 kişi, elektronik mühendisi olarak 4 kişi alınacağı belirtildi. Bakanlık bünyesinde çalışacak 3 teknisyen, 2 bilgisayar mühendisi ve 131 geçici orman işçisinin istihdam edileceği de vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN