Kadın Dilinden Masallar Paris'te sahnelenecek

Kadın Dilinden Masallar Paris'te sahnelenecek

Sanat danışmanlığını yazar-yönetmen Gökhan Erarslan’ın yaptığı ve oyuncu Özden Karakışla’nın yorumladığı Kadın Dilinden Masallar adlı performans 10 Mart Pazar akşamı Paris’in prestijli tiyatrolarından olan Theatre du Gymnase Marie Bell’de sahnelenecek.

Yakın zamanda pek çok yerli yapımın yurt dışında sahne bulduğu bir dönemde, tiyatromuz adına bir sevindirici haber daha geldi. Teması kadın odaklı olan ve dünyanın pek çok yerinden ortak kaygılar taşıyan masalları, bir anlatı formuyla bizlere sunan Kadın Dilinden Masallar adlı gösteri yeni sezonda Ortaköy Cep Sahne’de devam etmekteyken, Paris’ten gelen bir davetle birlikte Avrupa’ya taşınma şansına sahip oldu.

Market, Paşa Paşa Tiyatro ve Etik Nedir gibi oyunlarıyla tanınan yazar ve yönetmen Gökhan Erarslan’ın sanat danışmanlığını üstlendiği ve tek kişilik performansıyla masalları sahneye taşıyan Özden Karakışla’nın dikkat çeken projesi Kadın Dilinden Masallar, Paris Kültür Sanat Organizasyonuyla, 10 Mart Pazar akşamı Fransa’nın başkenti Paris’in en ünlü tiyatro mekânlarından biri olan Theatre du Gymnase Marie Bell’de sahnelenecek. Kadın Dilinden Masallar bu sezon içerisinde İstanbul’da sahne almaya ayrıca devam edecek.

19-02/21/kadin-dilinden-masallar-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN