Kadınların Erkeklerde Ağzını Açmadan Önce Dikkat Ettiği 5 Şey! İşte Kadınların Kalbine Giden Yolun Anahtarları...

Kadınların Erkeklerde Ağzını Açmadan Önce Dikkat Ettiği 5 Şey! İşte Kadınların Kalbine Giden Yolun Anahtarları...

Kadınların erkeklerle ilgili karmaşık detayları fark etmediğini kim söylediyse çok yanılıyordu. Kadınlar erkeklerin giydiği şeyden, konuşma biçimine, hatta vücut diline ve mimiklerine kadar her şeyi kesinlikle fark ederler. Yani, herhangi bir zamanda, muhtemelen bir randevu için beş günlük bir gömlek giymek istersen, yapma. Çünkü fark edecek ve büyük ihtimalle görecek, yargıç.

Kadınların bir erkekte fiziksel olarak ilk neye bakıyorlar? Bir kadın ilk kez karşılaştığı bir erkekle sohbet edip etmemeye karar verirken nelere dikkat ediyor? İşte Kadınların erkeklerde daha ağızlarını açmadan baktıkları ilk şeyler...

erkeklerin-saci-ve-akali.jpg

SAÇLARINIZ VE SAKALINIZ İLK FARK EDİLEN OLUYOR

Saçınız bir kadın için en dikkat çekici şeydir ve genellikle onu gerçekten sevip sevmediklerine veya anladıklarına karar vermelerine yardımcı olur! Belki de vücudundaki en üstteki fiziksel özellik olduğu içindir. Çoğu kadın, dağınık saçları tercih etmez . Uzun ve ya kısa hiç fark etmez saçlarınız her zaman bakımlı olmalıdır. Bu durumda iyi bir saç kremi her zaman işe yarar.

Sakallı bir erkeğe, sakalını güzelce tımar ettiği ve bakımlı ve düzgün tuttuğu sürece kadınlar aldırmaz. Evet, sakal bir erkekte en çok dikkat çeken fiziksel özelliklerden biridir ama bakımlı olması şartı da vardır.

erkeklerin-irnaklari-ve-elleri.jpg

TIRNAKLARINIZ VE ELLERİNİZ ASLA GÖZDEN KAÇMAZ

Kirli tırnakları olan bir adam büyük bir hayırdır. İnan ki hiçbir kadın tırnaklarını temiz tutamayan biriyle selamlaşmak bile istemez. Uzun tırnaklar da kadınları çıldırtır. Evet, kadınların da uzun tırnakları olduğunu biliyoruz ve çifte standartları varmış gibi görünebilir ama normal eski tarz güzellik standartlarını uygularsak, kadınlar genellikle temiz, kısa tırnaklı erkeklerden hoşlanırlar.

Kadınlar ayrıca sık sık ellere bakarlar ve ellerinizle yaptığınız hareketlerin türünü fark ederler.

erkeklerde-ozguven.jpg

DURUŞUNUZ BİR KADINI SİZDEN KİLOMETRELERCE UZAĞA İTEBİLİR

Kadınlar duruşunuzu kesinlikle kontrol eder çünkü duruş doğuştan gelen korunma ihtiyacını belirler. Bir erkek omuzlarını geriye atarak dimdik durursa, kendinden emin ama cesur görünür ve çoğu kadının dört gözle beklediği durumu ifade eder. Bu duruş kadınlara bir güvenlik ve koruma duygusu hissettirir. Ancak omuzlarınız aşağı sarkmış halde kambur veya öne doğru eğiliyorsanız, bu gergin, endişeli, kararsız ve düşük özgüvenli olduğunuzun bir işaretidir ki bu büyük bir eksikliktir. Bu yüzden duruşunuzu kesinlikle kontrol altında tutun.

erkeklerde-giyim.jpg

GİYDİKLERİNİZİN TEMİZLİĞİNE DE DİKKAT EDERLER

Evet, kadınlar ne giydiğinizi fark ediyor. Ne giydiğine ve onu nasıl çıkardığın büyük öneme sahiptir. ve ne giydiğinizi fark etmekten çok, ne giyiyorsan onu nasıl çıkardığına dikkat ediyoruz. Kirli ve dağınık görünen veya düzgün giyilmemiş kıyafetler kadınların dikkatinden kaçmaz. Bir randevuya gidiyorsanız gömleklerinizi içeri soktuğunuzdan ve tişörtlerinizin asla kırışmayacağından emin olun.

erkeklerin-vucud-kokusu.jpg

VÜCUD KOKUSUNU ASLA KÜÇÜMSEMEYİN

Kadınların aslında fark ettiği şey, gerçekten nasıl koktuğunuzdur. Eğer terli ve kötü kokuyorsanız tüm şansınızı kaybedersiniz. Vücut kokunuzla kesinlikle uyacak iyi bir parfüme veya deodoranta yatırım yapın. Eğer terliysen, dışarı çıkmadan önce hızlı bir duş al, gerçekten yardımcı olacak. Daha ağzını bile açmadan senden 5 metre uzaklaşmasını istemiyorsun kokuna dikkat et.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN