Kahve açlık hissini azaltıyor

Kahve açlık hissini azaltıyor

Kilo vermenin en zor yanlarından bir tanesi açlık hissi ile başa çıkabilmek. Daha az yemek ve sürekli aç hissetmek zaman zaman zorlayıcı olabiliyor.

Fazla kiloların ya da daha çok kilo almanın önüne geçmek için uygulanan diyetler kimi zaman kişiyi zor durumda bırakabiliyor. Bu durumda genel olarak daha fazla yemeğe ve sağlıksız beslenmeye yöneliyoruz. Ancak tok tutan kahve sayesinde açlık hissi kesiliyor.

Kaneel Koffie CEO’su Burhan Işım, kahve sayesinde tokluk hissinin geldiğini ve daha fazla yemek yemenin önüne geçildiğini söyleyerek, içerisindeki etken maddeler sayesinde kişilerin enerjilerinin gün boyu düşmediğime ve tokluk hissi ile yaşamlarını sürdürdüklerine dikkat çekti. Böylece kilo verirken en büyük düşmanları olan açlığı rahatlıkla yenebildiklerinin altını çizdi.

DİYABETE KARŞI DA ETKİLİ

Kahvenin yalnızca tok tutmadığına değinen Burhan Işım, sözlerine şu şekilde devam etti: “Kaneel sayesinde yalnızca tokluk hissi oluşmuyor. Tip 2 diyabet dediğimiz rahatsızlığa karşı da koruma sağlanmaktadır. Günde bir fincan kahve içmek tip 2 diyabet riskini azaltmaya yardımcı olur. Kahvenin çokça tercih edilmesinin sebebi içinde bulunan doğal ürünler, öğütülmüş kahve, keten tohumu, hindiba kökü, tarçın ve kinoa tohumu unudur.”

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN