Kan Donduran Vahşet! Genç Kadını Kürekle Öldüren Tacizci Katil, Kadının Ailesine...

Kan Donduran Vahşet! Genç Kadını Kürekle Öldüren Tacizci Katil, Kadının Ailesine...

Çanakkale'de yaşanan vahşet kan dondurdu. 3 çocuk annesi Türkan D'yi sürekli taciz eden Hakkı Elalmış cuma akşamı genç kadını yeniden taciz etti. Kadının direnmesi üzerine göz dönen Hakkı Elalmış tüyleri diken diken eden bir şekilde Türkan D'yi öldürdü. Bununla da yetinmeyen cani adam kadının ailesine...

Çanakkale'de yaşanan vahşet okuyanların kanını dondurdu. Cuma akşamı gece saat 23.00 sıralarında Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Kanibey köyünde meydana gelen olayda genç kadın kendisini taciz eden cani tarafından vahşice katledildi.

2018 yılında Mardin'den mevsimlik işçi olarak yola çıkan Hakkı Elalmış Çanakkale'de çalışmaya başladı. Biga'da bir tavuk çiftliğinde sürekli olarak çalışmaya başlayan Hakkı Elalmış bir süre sonra 2 çocuğunu ve eşini de yanına aldı.

anakkalede-vahset-genc-kadini-kurekle-oldurdu.jpgTacizci Hakkı Elalmış

TAVUK ÇİFTLİĞİNDE İĞRENÇ TACİZ

Hakkı Elalmış'ın akrabası olan A. D.'da eşi Türkan D'yi ve 3 çocuğunu alarak Çanakkale'ye çalışmak için geldi. Biga'nın Kanibey Köyünde bir çiftlikte çalışmaya başlayan A. D. ve eşi Türkan D.'nin hayatı akrabaları olan Hakkı Elalmış yüzünden kabusa döndü. Türkan D'yi sürekli çiftliğe gelerek taciz eden Hakkı Elalmış geçen cuma akşamı yine tavuk çiftliğine gelerek genç kadını taciz etmeye başladı.

İKİ ÇOCUK ANNESİ KADIN TACİZCİSİNE KARŞI ÇIKTI

Genç kadının direnmesi üzerine gözü dönen tacizci Hakkı E. genç kadını çiftlikte bulduğu kürekle başına defalarca vurarak öldürdü. Gece yarısı yaşanan vahşette hızını alamayan Hakkı Elalmış Türkan D'nin gözlerini çıkardı. Gözü dönen katil çiftlikten hiç kimseye görünmeden ayrıldı. Bir başka kadın işçi tarafından kanlar içinde bulunan Türkan D'nin eşine haber verili. A. D. 3 çocuk annesi eşini kanlar içinde hastaneye kaldırdı. Türkan D'nin hastanede hayatını kaybettiği anlaşıldı. Türkan D'nin ailesine taziye için gelen 2 çocuk babası katil Hakkı Elalmış polis tarafından gözaltına alındı.

anakkalede-taciz.jpg

CİNAYETİN ŞİFRELERİ GÜVENLİK KAMERASINA

Türkan D. 'nın vahşice öldürülmesi sonrasında hem jandarma hem de polis soruşturma başlattı. 3 çocuk annesi genç kadının çalıştığı tavuk çiftliğinin kameralarını inceleyen güvenlik güçleri Hakkı E'nin gece saat 23.00 sıralarında çiftlikten çıktığını tespit etti. Jandarma tarafından genç kadını vahşice katlettiği tespit edilen Hakkı Elalmış'ın Biga İlçe Jandarma Komutanlığı'nda işlemlerinin devam ettiği açıklandı. Soğukkanlı katilin genç kadını katlettikten sonra hiç bir şey olmamış gibi hastaneye taziyeye gelmesi tepkilere neden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN