Kanal D'nin ünlü sunucusu canlı yayında gözyaşlarına boğuldu "Annemi hiç tanımadım sokaklarda süründüm..."

Kanal D'nin ünlü sunucusu canlı yayında gözyaşlarına boğuldu "Annemi hiç tanımadım sokaklarda süründüm..."

Son dönemde Kanal D'nin en çok izlenen programları arasında yer alana 'Gelinim Mutfakta' adlı yemek yarışmasının sunucusu olan Nursel Ergin, özel hayatı hakkında konuşurken gözyaşlarına boğuldu.

12 Mart 2018'den bu yana Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Gelinim Mutfakta' adlı yemek yarışmasının sunucusu olan Nursel Ergin, ekran başındakileri duygulandıran açıklamalarda bulundu.

Annesi hakkında konuşan ünlü sunucu gözyaşlarına hakim olmadı. Çocukluk yıllarını yetimhanede geçirdiğini açıklayan Nursel Ergin'in açıklamaları ekran başındakilerin yüreğini burktu.

"SOKAKLARDA SÜRÜNDÜK"

Alkolik babasıyla sokaklarda süründüğünü açıklayan ünlü sunucu duygu dolu anlar yaşadı. Yıllar sonra annesiyle karşılaştığını da açıklayan Nursel Ergin şunları söyledi:

whatsapp-image-2022-11-30-at-01-03-47.jpeg

"Ben de annesiz büyüdüm. Annemle babam ayrılmış. Annem abimle beni almaya çalışmış ama ailesi izin vermemiş. Bunu da bu kadar açık şekilde ilk defa anlatmış olayım. Anlatacağım şeyler çok acı. Annem ayrıldıktan sonra bizi alarak annesinin evine dönüyor ama onu 'biz seni çocuklu mu gönderdik' diyerek istemiyorlar. O da bizimle beraber geri dönmüş. Bu sefer de babaannem onu içeri almak istemiyor. Annem yaşı küçük olduğu ve cahil olduğu için bizi bırakıyor. Babam da alkolik olunca biz onunla sokaklarda sürünmüşüz.

ANNEMİ HİÇ TANIMADIM

Ben annemi hiç tanımadım. Yıllar sonra annemi buldum. Afyon'da evlenmiş ve bir sürü çocuğu olmuş, bizi çoktan unutmuş tabi. Annemi üzmek için söylemiyorum bunları. 25-27 yaşında annemle karşılaştığımızda düşüp bayıldı. Keşke daha güçlü olup çalışıp bizi bırakmasaydı, evlenmeseydi... Annemle polyannacılık oynadık. Bana krep yaptı, torunuyla tanıştı. Sonra bizimle kalmayı istedin ama bir sürü çocuğu vardı. Onları bırakıp bizimle gelmek isteyince ona bir kez daha çok kızdım. Çocuk bırakmaya çok alıştığı için benim için bitti."

whatsapp-image-2022-11-30-at-01-03-24.jpeg​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN