Kanlı Bıçaklı Acun Ilıcalı-Batuhan Karacakaya'dan Olay Paylaşım! 3 Milyonluk Araç İçin Dava Açmıştı

Kanlı Bıçaklı Acun Ilıcalı-Batuhan Karacakaya'dan Olay Paylaşım! 3 Milyonluk Araç İçin Dava Açmıştı

Survivor'da birinciliği Nisa Bölükbaşı'na kaptıran Batuhan Karacakaya, program sonrası Acun Ilıcalı için zehir zemberek sözler sarf etmişti. Kazandığı 3 milyonluk aracı hala alamadığını belirten Karacakaya'nın Acun Ilıcalı'yı mahkemeye verdiği iddia edilmişti. Kanlı bıçaklı düşman olan ikiliden herkesi şaşırtan bir paylaşım geldi. Bakın Batuhan Karacakaya ne paylaştı?

Survivor 2022 All bitti ama yankıları hala devam ediyor. Nisa Bölükbaşı'nın olaylı şampiyonluğu sosyal medyanın gündeminde uzun süre yer edinirken, 3. olarak yarışmadan elenen Batuhan Karacakaya, Bölükbaşı'ndan daha çok konuşuldu. Acun Ilıcalı için zehir zemberek açıklamalar yapan Karacakaya'nın Ilıcalı'yı dava ettiği de iddia edilmişti. Geçen günlerde magazine bomba gibi düşen bu iddia üzerine Karacakaya'dan olay bir paylaşım geldi. İşte o fotoğraf.

1456130.jpg

SURVİVOR'IN FİNALİ OLAY YARATMIŞTI

Survivor'dan olaylı bir şekilde elenen Batuhan Karacakaya, kendisine verilmesi planlanan 3 milyonluk aracın kendisine hala verilmediğini söyleyip Acun Ilıcalı'yı dava ettiği iddia edildi. Yarışmada büyük ödülün dışında 8 yarışmacı 3 milyon liralık otomobil için yarışmış ve kazanan Batuhan Karacakaya olmuştu. Survivor finalinde olaylı bir eleme yaşayan Batuhan Karacakaya, yarışma sonrasında Acun Ilıcalı için ciddi ithamlarda bulunmuştu. Annesi ve kız kardeşi de sosyal medya hesaplarından Karacakaya'ya haksızlık yapıldığını iddia edilmişti. Hileli eleme sonuçlarının olduğunu söyleyen Karacakaya, Ilıcalı'yı mektup yayınlayacağını belirterek tehdit etmişti.

1454597.jpg

3 MİLYONLUK ARAÇ İÇİN ACUN'U DAVA ETMİŞTİ

Tüm bunlar yaşanırken Ilıcalı'da aynı şekilde Batuhan Karacakaya ve ailesine sert söylemelerde bulunmuştu. Yarışma sonrasında Karacakaya'ya verilecek olan 3 milyon değerindeki aracın verilmediği iddia edilmişti. Aracı hala almadığı söyleyen Karacakaya'nın Acun Ilıcalı'yı mahkemeye vereceği magazine bomba gibi düşmüştü.

1461862.jpg

BATUHAN KARACAKAYA'DAN DAVA HABERLERİNE İLİŞKİN PAYLAŞIM

Batuhan Karacakaya ve Acun Ilıcalı, arasında sorun olan araç için yazılan iddialara karşılık Karacakaya'dan bir paylaşım geldi. Sosyal medyada hesabında hakkında çıkan iddiaları yalanlayan Karacakaya açıklama yaparak olay bir paylaşım yaptı. İddialara göre Batuhan Karacakaya Acun Ilıcalı'ya 3 milyonluk araç için dava açmıştı. Elindeki sözleşmeleri ve belgeleri mahkemeye sunan Karacakaya, 3 milyon lira değerindeki aracın kendisine verileceğini ama 1 ay geçmesine rağmen herhangi bir anahtar teslimi yapılmadığını öne sürerek davasını açtığı iddia edilmişti

acunbatuhansurvivor.jpg

ACUN ILICALI İLE PAYLAŞIM YAPTI

Dava haberleri ile gündeme gelen Karacakaya, yaşanılanlara ilişkin paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda dava haberlerini yalanlayan Karacakaya, "Dava haberlerini bu şekilde okuyoruz" diyerek Acun Ilıcalı ile fotoğraf paylaştı. Karacakaya Twitter hesabından ise "Dava ile ilgili bir durum olmadı, olmayacak da. Biz o defteri çok şey kazanarak kapattık" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN