Kemoterapi ve radyoterapi almayacağım! Armağan Çağlayan hastalığıyla ilgili gerçeği ilk kez açıkladı

Kemoterapi ve radyoterapi almayacağım! Armağan Çağlayan hastalığıyla ilgili gerçeği ilk kez açıkladı

Geçtiğimiz günlerde kansere yakalandığını açıklayarak kötü haberi duyuran Armağan Çağlayan, bu kez müjdeli haberi vererek hayranlarını sevince boğdu. Ünlü televizyoncu sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiğini vurgulayarak tedavi sürecinde kemoterapi ve radyoterapi almayacağını açıkladı.

FURKAN UZUN / KARAR

Geçtiğimiz aylarda kansere yakalandığını açıklayarak hayranlarını üzüntüye boğan ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan, bu kez müjdeli haberi vererek hayranlarını sevince boğdu.

21 Kasım'da sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı açıklamada akciğer kanserine yakalandığını duyurarak hayranlarını üzüntüye boğan Armağan Çağlayan, Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdiği 'Size Anlatacaklarım Var' adlı gösteride sağlık durumu hakkında konuşarak müjdeli haberi duyurdu.

MÜJDELİ HABERİ DUYURDU

5 Aralık'ta İzmir'de bıçak altına yatarak 4.5 saatlik bir ameliyat geçiren Armağan Çağlayan, geçtiğimiz günlerde yayınladığı açıklamada hastalık sürecinde kendisini aramayan dostları Ayta Sözeri ve Nükhet Duru'ya kırgın olduğunu dile getirerek "Şimdi saçma sapan kaprislerimle bir dakikanızı alacağım. Hastalığım sırasında o kadar çok arayıp soran oldu ki, açıkçası bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Hepinize minnettarım. Ama iki kişinin aramaması beni çok üzdü. Birisi Nükhet Duru, diğeri Ayta Sözeri. Bu bir sitem değil" açıklamasında bulunmuştu.

Ünlü televizyoncunun bu açıklamaları magazin gündemine bomba gibi düşerken Armağan Çağlayan bu kez iyi haberi duyurdu.

whatsapp-image-2023-02-03-at-23-51-41-1.jpeg

Maltepe'de “Size Anlatacaklarım Var” isimli tek kişilik gösterisini gerçekleştiren Armağan Çağlayan, sağlık durumunun gün geçtikçe iyiye gittiğini açıklayarak kemoterapi ve radyoterapi tedavisi görmeyeceğini duyurdu.

"KEMOTERAPİ VE RADYOTERAPİ TEDAVİSİ ALMAYACAĞIM"

Diğer kanser hastalarına göre farklı bir yöntemle tedavi olacağını vurgulayan Armağan Çağlayan, "Gayet iyiyim. Sonuçlarım İsrail'e gitti. Kemoterapi ve radyoterapi tedavisi almayacağım. Sadece kanserli hücrenin büyüme hızı çok yüksek olduğu için ben diğer kanser hastalarından farklı olarak ben üç yıl boyunca üç ayda bir ilaçlı tomografi çektirmek zorundayım. Yani kanserim tekrar etmezse verilen ilaçtan dolayı bir kez daha kanser olacağım. İnşallah Allah korur..." dedi. Ünlü televizyoncunun bu açıklamaları salondaki katılımcıları sevince boğarak alkışlarla karşılandı.

whatsapp-image-2023-02-03-at-23-51-41.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN