Kanserle mücadale eden Nagehan Karadere'den ağızları açık bırakan sözler! "Survivor benim hayatımı altüst etti"

Survivor yarışmasında göstermiş olduğu performans ile herkesin takdirini kazanan Nagihan Karadere, geçtiğimiz günlerde altığı haberle yıkılmıştı. Rahim ve göğüs kanserine yakalandığını öğrenen Karadere, katıldığı canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Duygu boşalması yaşayan Nagihan Karadere, öyle şeyler söyledi ki Acun sakın duymasın. Açtı ağzını yumdu gözünü. 'Survivor benim hayatımı altüst etti!' Bakın neler olmuş?

Geçtiğimiz haftalarda aldığı kötü haberle hayatının şokunu yaşayan Nagihan Karadere'nin acısı dinmek bilmiyor. Bugün canlı yayına bağlanan Nagihan Karadere, Survivor sürecinde yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı. Sinirlerine hakim olamayan Karadere, "Survivor benim hayatımı altüst etti" diyerek sitem etti. Acun bunları sakın duymasın! İşte detaylar...

NAGİHAN KARADERE'DEN OLAY SÖZLER! ACUN DUYMASIN

3 kez Survivor'a katılan ve performansıyla herkesin takdirini toplayan Nagihan Karadere, bugün Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu. Kanser sürecinden bahseden Karadere, açtı ağzını yumdu gözünü.

fdfdfd-63.jpg

Sağlık durumundan bahseden Karadere, sitemli bir şekilde, "Survivor'dan dönünce bağışıklık sistemim çöktü. 15 gün yataktan çıkamadım ve hüngür hüngür ağladım. Her yerimde zona çıktı. Ben üzüntüden ve düşürdüğüm böbrek taşından olduğunu düşünürken kanseri öğrendim. Rahim ve göğüs kanserinin de başındayım. Yurt dışında getirilen geliştirilmiş ilaçlar kullanıyorum. Sporcu olduğum için vücudumdaki en ufak sorunun ne olduğunu görüp anlayabiliyorum. Kendimdeki sıkıntıları fark edince hemen doktoruma gittim. Survivor'da steril olmayan bir ortamdan geldim. Hastalığımın konuşulduğu gibi Survivor'la hiçbir alakası yok" ifadelerini kullandı.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE ANLATTI

Acun Ilıcalı'nın Survivor Panorama'da yarışma için söylediği "Nagihan birinci olamadığı için bozuldu. O hangi özelliğiyle birinci olacaktı ben çözemedim" sözlerini eleştiren Nagihan Karadere açtı ağzını yumdu gözünü. Ilıcalı'nın sözlerine çok kırıldığını ifade eden Kardere, şu ifadeleri kullandı:

"Survivor benim hayatımı altüst etti. 1 yaşındaki çocuğumu bıraktım, evliliğim bitti. Ben kundaktaki bebeğimi bırakarak Survivor'a gittim. Acun Bey'in o sözleri kasıtlı olarak söylemediğini biliyorum. Zoruma gitti. Bu kadar emek vererek rekor kırdığım bir olayda bunların söylenmesi üzdü. Aramızda sıkıntı yok, o sözlerden sonra hemen konuştuk."

sddsdsds-5.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN