Kar yüzünden uçağı Çorlu'ya inen Inna yaşadıklarını anlattı

Kar yüzünden uçağı Çorlu'ya inen Inna yaşadıklarını anlattı

Yeni çıkardığı single şarkısının tanıtımı için İstanbul'a seyahat eden Rumen şarkıcı Inna'nın içinde bulunduğu uçak olumsuz hava koşulları nedeniyle Çorlu Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. Inna, uçak havadayken ve yere inince yaşadıklarını anlattı.

Uçağı olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul yerine Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine inen Rumen söz yazarı, dans ve house müzik şarkıcısı Inna, müzikseverleri konserine davet etti.

Inna'nın uçağı olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul yerine Çorlu Atatürk Havalimanı'na mecburi iniş yaptı.

"BİR SAATTEN FAZLA HAVADA DÖNDÜK"

İlçedeki bir otele yerleşen Inna, tercüman aracılığıyla gazetecilere yaptığı açıklamada, "single" tanıtımı için İstanbul'a gitmek istediğini söyledi. İstanbul Havalimanı'na dün iniş yapması beklenen Romanya uçağının pist kar kaplı olduğu için Çorlu Atatürk Havalimanı'na indiğini anlatan Inna, "Romanya'dan son 'single'ımın tanıtımı için İstanbul'a gitmek için ekibim ile uçağa bindik. İstanbul Havalimanı'na geldiğimizde iniş uygun görülmedi. Bir saatten fazla havada döndük. Sonra Çorlu'ya iniş yaptık." dedi.

"BAKLAVA YEDİM TARKAN'I BEĞENİYORUM"

Türkiye'de İstanbul ve İzmir'i beğendiğini, Çorlu'yu da sevdiğini ifade eden Inna, "Baklava yeme fırsatı buldum ve çok beğendim. Türk şarkıcılardan, uluslararası çalışmalar yaptığı için Tarkan'ı tanıyorum ve beğenerek takip ediyorum." diye konuştu.

Yarın İstanbul'a gideceğini oradan da Romanya'ya döneceğini anlatan Inna, şubat ayında Türkiye'de vereceği konsere müzikseverleri davet etti.

Rumen şarkıcı açıklamanın ardından Türkçe bir şarkıdan kısa bir bölüm seslendirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN