Kara Tahta son bölümde neler yaşandı? Kara Tahta yeni bölüm ne zaman? Kata Tahta 16. Bölüm full izle

Kara Tahta son bölümde neler yaşandı? Kara Tahta yeni bölüm ne zaman? Kata Tahta 16. Bölüm full izle

TRT 1'in sevilen yapımlarında Kara Tahta dizisi yeni bölümleri ile Çarşamba günleri ekrana geliyor. 16. bölümü ile ekrana gelen Kara Tahta dizisinde neler yaşandığı merak ediliyor. Ekranlara gelen son bölümde kaybolan telefon şüphe uyandırdı. Peki, Kara Tahta son bölümde neler yaşandı? İşte Kara Tahta 16. bölüm full izle…

TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına geçen Kara Tahta dizisi hız kesmeden devam ediyor. Ekranların sevilen yapımları arasında yer alan Kara Tahta dizisinde neler yaşandığı araştırılmaya devam ediyor. 16. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Kara Tahta dizisi izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Kara Tahta son bölümde neler yaşandı? İşte Kara Tahta 16. bölüm full izle…

Kara Tahta 16. bölüm nereden izlenir?

TRT 1'in sevilen dizileri arasında yer alan Kara Tahta Çarşamba günleri yeni bölümü ile ekrana gelmeye devam ediyor. Dün ekranlara gelen bölümü izlemek isteyen kişiler https://www.trtizle.com/diziler/kara-tahta adresi üzerinden 16. bölümü izleyebilirler.

Kara Tahta 16. bölümde neler oldu?

Yasemin'in kaybolan telefonu Atlas'ta şüphe uyandırırken endişe ortamına neden oluştuğu da merak ediliyor. Irmak telefonun önemli olmadığını vurgulamaya çalışırken Atlas bu duruma ikna olmaz. Olayın peşini bırakmayan Atlas telefonu kimin gönderdiğini bulmak için izlerin peşinden gider.

Kara Tahta 16. bölüm

Telefonun bulunmasıyla Irmak mutluluk yaşarken Hikmet'in cinayet olayına dair fikirleri de Irmak ve Yasemin'i rahatlatacaktır.

Düğün hazırlıklarına Irmak da dahil olurken düğün günü beklenmedik bir sürpriz gerçekleşecektir. Yaptıklarının bir oyun olduğunu kabul eden Bekir düğün günü ortaya çıkacak. Büyük sürprizi patlatan Bekir'in neler yapacağım merak ediliyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN