Kardeş acısı yaşayan Alişan: Gülmeye çekiniyorum

Kardeş acısı yaşayan Alişan: Gülmeye çekiniyorum

Temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs sebebiyle kaybeden Alişan, katıldığı bir magazin programında yaşadıklarını anlattı.

Türkücü Alişan'ın 2 çocuk babası kardeşi Selçuk Tektaş, aylar önce koronavirüse yenik düşmüştü. Kardeşinin ani ölümüyle sarsılan Alişan, uzun süre gözlerden uzak kalmış ve kardeşinin çocuklarına babalarının eksikliğini hissettirmemek için zamanın büyük kısmını onlara ayırmıştı.

gjfgjfjfjfgj.jpg

'Magazin Masası' adlı programa telefon bağlantısıyla katılan Alişan, 'Psikolojik yardım aldınız mı?' sorusuna, 'Annemi bir kez zorla psikoloğa götürdük ama yapacak bir şey yoktu' dedi. Kendisinin de bu süreçte birkaç kez psikolojik yardım aldığını ekledi.

fhdfhdfhdfh.jpg

Kardeşinin acısını atlatamayan Alişan hâlâ gülmeye çekindiğini de dile getirdi. Alişan açıklamasında 'Yanlış anlaşılır diye gülmeye çekiniyorum. Hayat devam ediyor, ayakta kalmak zorundayım' dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN