Kardeşlerim yeni sezon ne zaman başlıyor? ATV Kardeşlerim dizisinden yeni sezon için yeni bilgiler geldi!

Kardeşlerim yeni sezon ne zaman başlıyor? ATV Kardeşlerim dizisinden yeni sezon için yeni bilgiler geldi!

Televizyon ekranlarının en çok sevilen dizilerinden biri olan Kardeşlerim dizisinin yeni sezonu merakla bekleniyor. Peki Kardeşlerim yeni sezonu ne zaman başlayacak? Tüm detaylar haberimizde.

ATV ekranlarında yayınlandığı günden beri çok sevilerek izlenen ve büyük bir kitleye ulaşan Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonunun ne zaman geleceği merakla araştırılıyor. Peki Kardeşlerim dizisi yeni sezonu ne zaman gelecek? Kardeşlerim dizisi yeni sezonu ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kardeşlerim dizisi üçüncü sezon

Sevilerek takip edilen Kardeşlerim dizisi ilk sezonunda reyting rekorları kırarken ikinci sezonda karşısına gelen Gönül Dağı dizisi ile rakip olmuş ve birinciliği Gönül Dağı'na bırakmıştı. İlk iki sezonda oldukça büyük başarılara imza atan Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonu ise izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonunda altı yeni oyuncunun olacağı da duyuruldu. Anlatılan hikayede de bazı değişiklik ve gelişmeler olacağı biliniyor. Dizide Tolga karakterinin üçüncü sezonda daha çok ön planda olacağı ve kötülüklerini arttıracağı düşünülüyor.

Kardeşlerim Dizisi Yeni Sezon

 Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonunun Eylül ayının ilk haftasında yayınlanması bekleniyor. Dizinin rakibi Gönül Dağı'nda ise başrol kadın oyuncu aranıyor. Diziden ayrılan Gülsim Ali İlhan olmadan ilk bölümün olacağı yeni sezonda gidişatın nasıl olacağı seyirciler tarafından merakla bekleniyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN