Karı kocanın arasına çikolata girdi! Esra Erol'da yaşanan iğrenç olay 'pes' dedirtti! Sabah dövüyor gece...

Karı kocanın arasına çikolata girdi! Esra Erol'da yaşanan iğrenç olay 'pes' dedirtti! Sabah dövüyor gece...

Esra Erol'un sunduğu Esra Erol'da programında Mehmet Can Kara, 8,5 aylık hamile eşi Dilek Kara için yayına katıldı. Eşi ile barışmak isteyen adam Esra Erol'dan yardım istedi. Yayına bağlanan eş ise zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Yeni doğum yapan Dilek Kara ve çocuğunu ekranda görünce ağlamaya başlayan Mehmet Can Kara herkesi duygulandırdı. Tüm bunlar yaşanırken, stüdyoya getirilen anne Dilek Kara neden evi terk ettiğini anlattı. Duyunlar kulaklarına inanamadı.

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında Dilek Kara ve Mehmet Can Kara yüz yüze getirildi. Yayında evi neden terk ettiğini anlatan Dilek Kara, kaynanasının yaptıklarını anlatınca herkes şoke oldu. 1 Kilo çikolata yüzünden şiddet gördüğünü söylene Dilek hanımın açıklamaları Esra Erol'u da sinirlendirdi. Gözyaşları içinde yaşadıklarını anlatan anne eşinin kendine sürekli şiddet uyguladığını ve diğer çocuğunu düşürmesine neden olduğunu söyledi. İşte Esra Erol'da Dilek Kara ve Mehmet Can Kara arasında yaşananlar.

kocam.jpg

1 KİLO ÇİKOLATA YÜZÜNDEN BAŞINA GELMEYEN KALDI

Esra Erol'da programına getirilen Dilek Kara eşi Mehmet Can Kara ve kayınvalidesi Hülya Kırlangıç ile canlı yayında yüzleşti. Yayın sırasında evliliğinde yaşadıklarını anlatan genç anne açıklamalarıyla herkesi hayretlere düşürdü. Kayınvalidesi Hülya Kırlangıç ve eşi Mehmet Can Kaya ile problemler yaşayan Dilek hanımın hikayesi herkesi derinden sarstı. Eşinden sürekli şiddet gördüğünü söyleyen kadın kollarındaki morlukları Esra Erol'a gösterdi. Daha önce düşük bir hamilelik geçiren Dilek hanım uğradığı şiddet yüzünden çocuğunu düşürdüğünü söyledi.

yuva.jpg

EŞLER KARŞILIKLI RESTLEŞTİ

Ramazan ayında yaşadığı bir olayı da anlatan Dile Kara, "Orucun son günüydü. Çikolata yedim diye annenin yüzü asıktı. Bana o kadar şeyler yaptınız ki unutamıyorum. Gittim annenden özür diledim. Ama annen herkesi arayıp ev tutacağını söyledi" diye konuştu. Dilek Hanım'ın açıklamalarından sonra barışmak istemeyen Mehmet Can Kara "Bu iş bitti" diyerek eşine resti çekti. Ağlayarak stüdyoyu terk eden Dilek Kara, "3 ay sancı çektim neredeydi? Kollarım mosmor. Neden?" diyerek sorarak eşinin gece başka sabah başka davrandığını iddia etti. Kaynanasının evliliğini bozduğunu ifade eden Dilek Kara, "Ben ondan şans beklerdim. Çikolata yüzünden beni kapının önüne koydular. Anneme dedim anne çikolata al ben kaynanama götüreceğim. Ben çocuğuma her türlü bakarım. Ben artık sana yokum" diyerek karşılıklı restleştiler. Çikolata mevzusu yüzden biten evlilik için Esra Erol araya girdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN