Kars’ın soğuğu tilki dondurdu

Kars’ın soğuğu tilki dondurdu

Kars’ın soğuğuna dayanamayan bir tilki donarken, soğuktan kentte ağaçların dalları bile buz tuttu.

Soğuk hava Kars’ta hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Hava sıcaklığının gece eksi 20 dereceyi gördüğü Kars Dereiçi mevkisinde yol kenarında bir tilki donmuş bir şekilde bulundu. Öte yandan Kars’ta aşırı soğuktan bazı ağaçların dalları da adeta buzdan çiçek açtı.

Yoldan geçen vatandaşlar karın üzerinde bir tilkiyi donmuş halde buldu. Dereiçi mevkisinde arkadaşlarıyla gezerken tilkiyi gördüğünü ifade eden Yunus Buluş, "Kars’ta havalar çok sert ve çetin geçiyor. Özellikle geceleri hava sıcaklığı eksi 20 derecenin üzerinde geçiyor. Biz de burada gezerken tilkinin soğuktan donarak öldüğünü gördük" dedi.

Kars’ta soğuk hava Mart ayında da etkisini sürdürüyor. Gece vakti hava sıcaklığının eksi 20’lere düştüğü kentte sabah saatlerinde ise termometreler eksi 15 dereceyi gösteriyor.

KARS/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN