Kedilerin arasında gizlenen Batman'ı 11 saniyede bulabilir misin? İşte IQ seviyenizi ortaya çıkaracak zeka bulmacası

Kedilerin arasında gizlenen Batman'ı 11 saniyede bulabilir misin? İşte IQ seviyenizi ortaya çıkaracak zeka bulmacası

Batman, bu optik illüzyon resminde göz önünde saklanıyor. Batman'ı 11 saniyede görebiliyorsan sen bir dahisin. Şimdi bu optik illüzyon mücadelesini deneyerek gözlem becerilerinizi test edin.

Aşağıda paylaşılan görsel, bir yerde toplanmış bir grup kediyi gösteriyor. Adından da anlaşılacağı gibi, sizin için zorluk kedilerin arasında 11 saniye içinde batman'ı bulmak.

Gözlem becerileriniz için iyi bir test olacaktır. İyi gözlem becerisine sahip kişiler, kedilerin arasında saklanan batman'ı zaman sınırı içinde tespit edebilecektir.

Optik illüzyon meydan okumaları, zekanızın yanı sıra gözlem becerilerinizi de test etmenin iyi bir yoludur. Zekanızı test etmenin iyi bir yolu olarak görülse de, bunu yapmanın tek yolu bu değildir.

Gerçek IQ seviyenizi gerçekten anlamanız gerekiyorsa, profesyonelce tasarlanmış IQ testleri, IQ'nuzu öğrenmenin en iyi yoludur.

1-009.jpg

11 SANİYEDE SAKLANAN BATMAN'I BULUN

Optik illüzyonlar, algınızı zorlayan ve gözlem becerilerinizi test eden akıl almaz görüntülerdir. Gerçek, fizyolojik ve bilişsel olmak üzere üç tür optik yanılsama vardır.

Netizenler ayrıca optik illüzyon problemlerini çözmekten de keyif alıyor. Zaman geçirmenin ve entelektüel hünerlerini arkadaşlarına ve akranlarına göstermenin ilgi çekici bir yoludur. Araştırmalar, optik illüzyonların konsantrasyon ve gözlem becerilerinizi geliştirdiğini gösteriyor.

Gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu bilmek ister misiniz? O zaman başlayalım.

BATMAN'I 11 SANİYEDE GÖRDÜN MÜ?

Bu optik yanılsama sorununu çözmenin anahtarı, görüntüyü dikkatlice gözlemlemektir. Resme dikkatlice bakarsanız, hepsi de dikkatle ileriye bakan çeşitli boyutlarda kedileri görebilirsiniz.

Batman kendini kedilerle harmanlamıştır ve bu nedenle ilk bakışta fark edilmesi mümkün değildir. Batman'ın nerede olduğunu gördünüz mü? Acele et, fazla zaman kalmadı.

Bir ipucuna mı ihtiyacınız var? Batman görüntünün sol tarafında değil. Onu şimdi gördün mü?

ZEKA OYUNU ÇÖZÜMÜ

Son birkaç saniye kaldı. Üç.. İki… Bir… Ve.. Süre doldu. Kaçınız Batman'ı kediler arasında başarıyla gördü? Batman'ın nerede olduğunu bilmek ister misiniz? Çözüm için aşağı kaydırın.

Batman kedilerin arasında saklanıyor ve onu görüntünün sağ alt tarafında mavi daire ile işaretlenmiş olarak görebilirsiniz.

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN