Kerem Bürsin'den 'influencer' çıkışı: Hala 18 yıllık tişörtümü giyiyorum

Kerem Bürsin'den 'influencer' çıkışı: Hala 18 yıllık tişörtümü giyiyorum

Oyuncu Kerem Bürsin, influencerların gereksiz tüketime karşı duyarsız olduklarını ve tüketime karşı körüklediklerini belirtti. Bürsin, "Toplasan üç pantolonum vardır. En eski tişörtüm 18 senelik onu da halen giyiyorum." dedi.

Art&Tech for Good Summit 2022 kapsamında düzenlenen “Yuvamız Dünya İçin Bir Gün Artık Bugün” panelinde konuşan Kerem Bürsin, influencerların gereksiz tüketime karşı duyarsız olduklarını ve körüklediklerini söyledi.

Bürsin, “Ben hep aynı şeyleri giyiyorum. Toplasan üç pantolonum vardır, takım elbiselerimin sayısı altıdır. En eski tişörtüm 18 senelik. Annem bundan nefret ediyor olsa da halen giyiyorum. Kullanmadığım kıyafetleri de veriyorum” dedi.

Bürsin, şöyle devam etti:

"Influencerlar'ın iklim krizine karşı markalara diretmesi gerekiyor. Mesela bir dizimizde her bölüm bittikten sonra yapım firması 100 fidan dikiyordu. Mesela bir çekimde 120 kişi çalışıyoruz. Tek kullanımlık plastikler var, hepsi çöpe gidiyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN