Yüksek IQ optik illüzyon testi! Görselde hangi hayvanı görüyorsun? Zeki misin? Duygusal mı?

Yüksek IQ optik illüzyon testi! Görselde hangi hayvanı görüyorsun? Zeki misin? Duygusal mı?

Optik illüzyon testi son dönemlerde en çok kullanılan testler arasında. Hem beyin gücü hem de görsel zekayı odaklayan bu testler sayesinde beyninin hangi kısmını daha çok kullandığınızı da öğrenebilirsiniz. Şimdi vereceğimiz görselde gördüğün ilk şey senin kişiliğini ortaya çıkaracak. Duygusal mısın yoksa mantıkçı mı? İşte detaylar.

Eğer optik illüzyon testlerini seviyorsanız sizin için harika bir görsel ayarladık. Tamamen ilk odaklandığınız nesne sizin kişilik özelliklerini ortaya çıkaracak. Bunun için görsele uzun uzun bakmanıza gerek yok. Bu da beyninin sağ mı yoksa sol kısmını mı kullandığınızı gösterecek. Eğer hazırsanız görselimizi veriyoruz.

BU OPTİK İLLÜZYON TESTİ KİŞİLİĞİNİ ORTAYA ÇIKARACAK

Genelde yetişkinlerin severek yaptığı optik illüzyon testleri çocuklarında son zamanlarda çözdüğü testler arasında. Çoğu optik testler bilimsel olarak da beyni geliştiren testler arasında. Şimdi vereceğimiz test ise görselde ilk gördüğünüz nesnenin kişilik özelliğini ortaya çıkarması.

at-mi-kurbagami.jpg

KURBAĞA GÖRENLER

Görsele ilk baktığınızda gördüğünüz hayvan hangisi? İşte bu sizin kişiliğini ortaya çıkaran nesne olacaktır. Eğer görselde ilk olarak kurbağa gördüyseniz dürüst bir kişiliğe sahipsiniz demektir. Görselde genelde ilk olarak kurbağa görülmektedir. İnsanlara karşı ne olursa olsun dürüst olmaya çalışıyorsunuz. İnsanlar sizi kendinden emin, güvenilir ve itimat edilir biri olarak görüyorlar. Cümlelerinizin arasında gizli mesajlar olmadığı için insanlar fikirlerinize ve tavsiyelerinize güveniyorlar.

kurbaga.jpg

AT GÖRENLER

Eğer ilk gördüğünüz şey at ise bu demek oluyor ki oldukça düşünceli birisiniz. Ayrıca analitik zekanız olduğunu söyleyebiliriz. Her şeyin görünebildiğini gibi olmadığını düşünüyorsunuz. Hayata eleştirel bir yaklaşımınız var. Ve her hangi bir durumda kendi sonucunuza ulaşmayı tercih ediyorsunuz.

NOT: Atı göremediyseniz görseli dik çevirip bakın ya da başınızı sol tarafa eğin atı göreceksiniz. Peki siz hangi hayvanı gördünüz?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN