Kısmetse Olur gelininin feci ölümü! Evinde bakın ne halde bulundu?

Kısmetse Olur gelininin feci ölümü! Evinde bakın ne halde bulundu?

Bir zamanlar evlendirme yarışması olan Kısmetse Olur programına damga vuran gelin adayı evinde feci bir şekilde ölü bulundu. Henüz 24 yaşındaki genç kadının ölümü şaibeli. Ağzında köpük dolu bir şekilde bulunan gelin adayının ölümü ise intihar mı yoksa cinayet mi sorularını akıllara getirdi. Bakın Kısmetse Olur'un hangi gelin adayı evinde ölü bulundu? İşte kan donduran detaylar.

Bir dönemlerin en çok izlenen evlendirme yarışmalarından biri olan Kısmetse Olur programında yarışan 24 yaşındaki Dilan Eylem Öz evinde feci bir şekilde can verdi. Ölü olarak bulunan Öz'ün ölümü de şaibeli. İntihar mı yoksa cinayet mi sorusu üzerinde duran emniyet Öz'ün cesedinin kesin nedeni için otopsiye gönderdi.

dilancicek.jpg

YAKINLARI KAPIYI AÇINCA HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Kısmetse Olur yarışmasında bir dönem bulunan Dilan Eylem Öz, Avcılar'da yaşadığı evinde ağzında köpüklü bir şekilde ölü bulundu. Büyükannesiyle beraber yaşayan genç kadın, büyükannesinin kısa süre memlekete gitmesinden dolayı yalnız kalıyordu. Ailesi ve yakınlarının aramalarına cevap vermeyen genç kadın için şüphe uyandırınca gerçek ortaya çıktı. Çilingir ile kapıyı açan yakınları Öz'ün evde cesedine denk geldi. Öz'ün hareketsiz yattığını gören yakınları hemen durumu emniyete ihbar etti. Polis ile beraber sağlık ekipleri de olay yerine getirildi. Sağlık ekipleri Öz'üm hayatını kaybettiğini kaydederken, Olay yeri inceleme ise kesin ölüm nedeni için cesedi otopsiye gönderdi. Cenaze araştırılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

kismetolmadi-001.jpg

AYNI BİNADA OTURAN KOMŞUSU KONUŞTU

Öz'ün öldüğü binanın zemin katındaki fırında çalışan Hacı Gül, komşularından haber alamayan teyzesinin dün saat 17.30 sıralarında çilingir çağırdığını belirterek, "Genç kadın büyükannesi ile kalıyordu. Ancak, büyükannesi başka bir kente taziyeye gitmiş. Evde tek başına kalıyormuş. Teyze haber alamayınca evin kapısını çilingire açtırmış. Yerde cesedini bulmuşlar. Ölüm nedeni otopsi sonucu belli olacak" ifadelerini kullandı.

UYUŞTURUCU DETAYI

Aynı binanın altında fırında çalışan Şahin Kalın, "Yakınları haber alamayınca çilingir çağırmış. Ağzında köpük varmış. Uyuşturucudan öldüğü söylendi. Kimseye pek zararı yoktu. Bizden de gelip alışveriş yapardı" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN