Kıyma 90, tavuk ciğeri 18 TL! Mutfakları şenlendiren indirim başladı

Kıyma 90, tavuk ciğeri 18 TL! Mutfakları şenlendiren indirim başladı

Et ve Süt Kurumu’nda (ESK) indirim yağmuru devam ediyor! Tavuk ciğer 18 TL, tavuk fileto 45 TL’den satışa sunuluyor. İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi…

ESK'da indirim yağmuru devam ediyor; piliç burger'dan tüm kırmızı et şarküteri ürünlerine, dana burger'dan tüm döner ürünlerine kadar birçok ürün indirimli olarak satışta. 

ESK'DA İNDİRİM YAĞMURU: 4 ŞUBAT 2023 FİYAT LİSTESİ 

Et ve Süt Kurumu’nda (ESK) bir indirim şöleni yaşanıyor. Tavuk ciğer 18 TL, tavuk fileto 45 TL’den satışa sunuluyor. 4 Şubat 2023 fiyat listesinde ESK beyaz et şarküteri ürünleri arasında, piliç burger 54 TL, piliç sucuk 64 TL ve piliç yaprak döner 79 TL gibi fiyatlar yer alıyor. 

 

ESK

 

ET VE SÜT KURUMU BİRÇOK ÜRÜNDE İNDİRİME GİDİYOR!

ESK kırmızı et şarküteri ürünleri arasında ise fermente sucuk, Osmanlı dana sucuk, acılı sucuk, baton sucuk, kangal sucuk, mangal sucuk, fıstıklı salam, macar salam, kokteyl sosis ve soyulmuş sosis gibi ürünlerin fiyatları 134 TL ile 98 TL arasında değişiyor. Burger-köfte ürünleri arasında ise dana burger 99 TL, akçaabat köfte 119 TL, inegöl köfte 119 TL, kasap köfte 119 TL, misket köfte 119 TL, tekirdağ köfte 119 TL ve pasin izgara köfte 119 TL gibi fiyatlar yer alıyor. ESK döner ürünleri arasında ise kıyma döner 146 TL, yaprak döner 169 TL ve ağrı yaprak döner 179 TL gibi fiyatlar yer alıyor. Et ve Süt Kurumu’nda (ESK) indirim yağmuru devam ediyor. ESK’da tüm bu ürünler ve ayrıntılar www.esk.gov.tr’de mevcuttur.

 

ET VE SÜT KURUMU NEDİR?

Et ve Süt Kurumu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarafından kurulan bir resmi kuruluştur. Kurumun amacı, ülke genelindeki hayvancılık sektörünü desteklemek, geliştirmek ve üretim ve pazarlama faaliyetlerini yönlendirmektir.

Et ve Süt Kurumu, hayvancılık ürünleri üretim ve pazarlaması ile ilgili çalışmaların yanı sıra, hayvancılık sektöründeki araştırma ve geliştirme çalışmalarına da destek verir. Kurum ayrıca, ülke genelindeki hayvan varlığının yönetimi, hayvan beslenmesi, sağlık ve hijyen konuları ile ilgili çalışmaları yürütür.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN