Kızılcık Şerbeti dizisi ne zaman başlayacak? Kızılcık Şerbeti dizi oyuncuları ve konusu

Kızılcık Şerbeti dizisi ne zaman başlayacak? Kızılcık Şerbeti dizi oyuncuları ve konusu

Kızılcık Şerbeti dizisi ne zaman başlıyor? Kızılcık Şerbeti hangi kanalda yayınlanacak, oyuncu kadrosunda kimler var? Faruk Turgut'un başrolünde olduğu Gold Film tarafından Show TV’ye hazırladığı sette yer aldı. Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından yazılan ve Ketche tarafından yönetilen dizi, birbirinden çok farklı iki ailenin çocukları olan Doğa (Sıla Türkoğlu) ve Fatih (Doğukan Güngör) arasındaki aşkı anlatıyor. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz…

Pek çok seyirci Show TV kanalında yayın hayatına başlayacak olan Kızılcık Şerbeti dizisini merak içerisinde araştırmaya başladı. Dizide oynayacak olan oyuncuların kim olduğu, dizi çekimlerinin nerelerde yapıldığı ve dizinin konusunun ne olduğu başlıca merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte detaylar...

KIZILCIK ŞERBETİ NE ZAMAN BAŞLIYOR? ÇEKİMİ NEREDE YAPILIYOR?

Kızılcık Şerbeti dizisinin Kasım 2022'de vizyona girmesi bekleniyor. Dizinin çekimleri İstanbul'da yapılıyor.

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİ OYUNCU KADROSU?

BARIŞ KILIÇ

2004 yılından bu yana dizi ve sinema filmlerinde rol alan Barış Kılıç, şimdilerde Kızılcık Şerbeti'nde rol alıyor. En son Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Efe karakterini canlandıran Kılıç, Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer olarak karşımıza çıkmaktadır.

MÜJDE UZMAN

Recep İvedik filmiyle medya sektörüne giren Müjde Uzman da yeni dizinin oyuncu kadrosu arasında yer alıyor. Son dizisi Savaşçı ve Evlilikten Her Şey dizisinde rol alan oyuncu şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev rolüne hayat vermektedir.

SILA TÜRKOĞLU

Emanet dizisinde başrol oynayan Sıla Türkoğlu, şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisinde rol almaktadır. 2018 yılından beri aktif olan oyuncu bu dizide Doğa karakterine hayat vermektedir.

SETTAR TANRIÖĞEN

1994 yılında oyuncu olan Settar Tanrıöğen, o günden beri kamera karşısına geçmiştir. Aşıklar Festivali'nin son yapımında rol alan usta oyuncu Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah karakterine hayat vermektedir.

SİBEL TAŞÇIOĞLU

27 yıldır oyunculuk yapan Sibel Taşçıoğlu, şimdi Kızılcık Şerbeti’nde rol alıyor. ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova'da dizisinde rol alan oyuncu Taşçıoğlu, bu dizide Pembe olarak yer alacaktır.

FÜSUN DEMİREL

42 yıl dizi ve sinema filmlerinde oynayan Füsun Demirel, Kızılcık Şerbeti dizisinde de rol almaktadır. Bugüne kadar 70'den fazla yapımda rol alan usta oyuncu, bu dizide Sönmez karakterine hayat veriyor.

SELİN TÜRKMEN

Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosundaki bir başka isimse Selin Türkmen. Oyuncu Türkmen dizide Çimen karakterine hayat veriyor.

KIZILCIK ŞERBETİ KONUSU NEDİR? HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

SHOW TV ekranlarının yeni dizisinde Kıvılcım (Evrim Alasya), Doğa'nın annesine, Abdullah (Settar Tanrıöğen) Fatih'in babasına, Pembe (Sibel Taşçıoğlu) ise Fatih'in annesine hayat verecektir. Dizinin ana karakteri Barış Kılıç (Ömer), Fatih'in amcasına hayat veriyor. Tecrübeli oyuncu Füsun Demirel de dizide Doğa’nın annesi Sönmez'i canlandırıyor. Tüm olaylar Fatih ve Doğa'nın sevgili olmasıyla başlar.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN