Kızılcık Şerbeti dizisi yayın tarihi belli oldu mu, ne zaman başlıyor?

Kızılcık Şerbeti dizisi yayın tarihi belli oldu mu, ne zaman başlıyor?

Show TV ekranlarının merakla beklenen yapımları arasında olan Kızılcık Şerbeti adlı dizinin yayınlanacağı gün belli oldu? Peki, Kızılcık şerbeti ne zaman yayınlanacak? Kızılcık Şerbeti saat kaçta yayınlanacak? Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncuları kimler? Kızılcık Şerbeti dizisinin konusu ne? İşte Show TV ekranlarının yeni dizisi Kızılcık Şerbeti dizisinin yayınlanacağı gün…

Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti herkes tarafından merakla bekleniyor. Gold Film imzalı dizinin hangi gün ekranlara geleceği herkes tarafından merak ediliyor. Senaryosunu Meils Civelek’in kaleme aldığı diziyi Ketche yönetmekte. Dizinin oyuncuları ise Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’dır.
Kızılcık Şerbeti

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Birbirinden tamamen farklı iki ailenin çocukları Doğa (Sıla Türkoğlu) ve Fatih’in (Doğukan Güngör), yıldırım nikahı ile evlenmiştir. Bunun ardından yaşanan birbirinden çarpıcı olaylar ekranlara gelecek. Geçtiğimiz günlerde çekimlerine İstanbul’da başlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncuları arasında Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz ve Tuana Gizem Uzunlar gibi isimler bulunuyor.

Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti 21 Ekim Cuma izleyicisiyle buluşuyor!

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN