Kızılcık Şerbeti'nin yeni Apo'su Taylan ilk kez konuştu: 'O sağlığına kavuştuğu zaman...'

Kızılcık Şerbeti'nin yeni Apo'su Taylan ilk kez konuştu: 'O sağlığına kavuştuğu zaman...'

Kızılcık Şerbeti'nde Abdullah Ünal karakterine hayat veren Settar Tanrıöğen, geçirdiği beyin kanaması sonucu süren tedavisi sebebiyle diziye devam edememişti. Yerine geçen Ahmet Mümtaz Taylan ilk kez konuştu.

Show TV'nin reyting rekorları kıran ve şimdiden 'Aşkı-ı Memnu', 'Yaprak Dökümü', 'Kurtlar Vadisi' gibi sosyal bir femonen olan kült dizilerin yanına adını yazdıran dizisi Kızılcık Şerbeti'nde, Abdullah karakterini Tanrıöğen'den devralan Ahmet Mümtaz Taylan, konuya ilişkin ilk kez konuştu. Taylan, "Biz elimizden geleni yapmaya çalışacağız, o işin çok seviliyor olmasına hakkını vermeye gayret edeceğiz" dedi.

Taylan, geçirdiği beyin kanamasının ardından tedavisi hastanede devam eden ve sağlık durumu el vermediği için diziye dönemeyen oyuncu Tanrıöğen hakkında, "Settar sağlığına kavuştuğunda daha iyi hissedeceğiz kendimizi" diyerek Tanrıöğen'in isteği ve onayıyla bu şekilde devam etme kararı alındığını belirtti.

'İSTERSE DİZİYE DÖNER YA DA BAŞKA İŞLER YAPAR'

Diziye dahil olması hakkında konuşan Tanrıöğen, "Güzel bir iş hakkını vermeye çalışacağız" dedi. Taylan, "“Settar Tanrıöğen’le dost olacak kadar görüşemedik ama saygım sevgim çok fazladır. Özel bir oyuncudur, bir sürü işini bayılarak izledik. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur, döner… İsterse diziye döner ya da başka işler yapar. Her zaman gözümüz ondadır” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN