Kızım dizisinde Öykü'ye ne oldu?

Kızım dizisinde Öykü'ye ne oldu?

Kızım 13. yeni bölüm fragmanı kanal tarafından sosyal medya hesabında paylaşıldı. Öykü'ye ne oldu? dedirten sahne izleyicileri meraklandırdı. Kızım dizisinde korkutan sahne hakkındaki ipuçları yazımızda. Kızım son bölümde dedesinden kalan miras için Öykü'yü almak isteyen Asu, açtığı mahkemeyi kazandı. Öykü babasına veda ediyor ve Asu ile yüzleşiyor. Öykü'nün hastalığı ilerliyor. İşte Kızım 13. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm hakkındaki ipuçları

Kızım 13. yeni bölüm fragmanı kanal tarafından paylaşıldı. 'Öykü'ye ne oldu?' dedirten sahne izleyicileri meraklandırdı.  Kızım dizisindeki korkutan sahne hakkındaki detayları haberimizde bulabilirsiniz. TV8'in sevilen dizisi Kızım 12. bölümüyle 7 Aralık Cuma akşamı ekrana geldi.  Yeni bölüm ise 14 Aralık cuma günü yayınlanacak. İşte Kızım 13. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm hakkındaki detaylar...

KIZIM 13. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Kızım son bölümde, aniden ortaya çıkarak Demir ve Öykü'nün hayatlarını karıştıran Asu yeni bir hamle yaptı. Öykü'nün dedesinden kalan mirası alabilmek için harekete geçen Asu, yıllardır görmediği kızı Öykü'yü alabilmek için velayet davası açtı. Davayı kazanan Asu, kızını Demir'den alarak götürdü. Kızın son bölüm finalinde Demir ve Öykü'nün ayrılık sahnesi izleyenleri duygulandırdı.

Kızım'ın 13. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Kızım yeni bölümde mahkeme kararıyla babasından ayrılarak annesiyle yaşamaya başlayan Öykü yine hayal kırıklığı yaşıyor. Annesiyle yüzleşme yaşayan Öykü okulda da hastalanıyor. Uzun zamandır hazırlandığı Pamuk Prenses oyunu için sahneye çıkan Öykü, oyun sırasında bayılıyor.

KIZIM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Öykü birdenbire annesi olarak karşısına çıkan Asu konusunda şaşkın ve öfkelidir. Kendisini neden terk edip gittiğini ve neden birdenbire çıkıp geri geldiğini merak eden Öykü'nün sorularına karşı Asu hazırlıksız yakalanır.

Cemal ve Asu'nun planları kusursuzca işlerken, Öykü'ye dedesinden gelen gizemli mektup durumları ne yönde değiştirecektir? Bu beklenmedik gelişme Demir'in ne tür adımlar atmasına neden olacaktır? Öykü ile daha çok vakit geçirmesi gerektiğini düşünen Asu, Öykü'yü kendisiyle birlikte dışarı çıkmaya zorlar ve karşısında Candan'ı bulur. Candan'ın meydan okuyuşuna karşı Asu nasıl karşılık verecektir?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN