Kızlarından güzel! Ünlü şarkıcının annesi estetik harikası mı spor mucizesi mi?

Kızlarından güzel! Ünlü şarkıcının annesi estetik harikası mı spor mucizesi mi?

Genç popçu Aleyna Tilki'nin 44 yaşındaki annesi Havva Öztel, Instagram'dan yaptığı cesur paylaşımlarla gündemde. Son dönemde magazin gündeminden düşmeyen Havva Öztel bu kez verdiği mini şortlu pozla adından söz ettirdi.

Son dönemde güzelliği ve verdiği sosyal medya pozlarıyla ünlenen Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'den yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Instagram'da 116 bin takipçisi bulunan Havva Öztel, mini şortunu giydi ve göbeği açık poz verdi. Takipçileri tarafından büyük beğeni toplayan Öztel'in pozuna, "Kızlarından güzel", "Kızlarından daha gençsin" gibi yorumlar geldi.

hava-oztel-aleyna-tilki.jpg

Kızından sonra ünü giderek artan Havva Öztel, geçtiğimiz günlerde boğaza karşı mini elbisesiyle çok konuşulmuştu. Bir dönem okul müdür yardımcılığı yapan Havva Öztel, düzgün fiziği ile dikkat çekiyor.

Aslen Trabzonlu olan Havva Öztel, eşi Mehmet Tilki ile 2017'de yollarını ayırmıştı. Kızı Aleyna Tilki'nin desteği ile bir spor markası kuran Havva Öztel, iki çocuk annesidir. 1978 doğumlu olan Havva Öztel'in genç görünmek için estetik yaptırdığı iddia ediliyor.

hava-oztel.jpg

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması ile üne kavuşan Aleyna Tilki, Trabzonlu bir anne ve Konyalı bir babanın kızı olarak Konya'da dünyaya geldi. Ağustos 2016'da Türk besteci ve aranjör Emrah Karaduman'ın "Cevapsız Çınlama" adlı parçasında vokal olarak yer aldı. Parçanın YouTube'da yayınlanan klibi 2016'da Türkiye'de en çok izlenen video klip oldu ve bir yıl içinde 480 milyondan fazla izlendi.

hava-oztel-aleyna.jpg

DİYARBAKIR'DA KONSERİNE SES BOMBASI ATILMIŞTI

Tilki, Temmuz 2017'de ilk solo parçası "Sen Olsan Bari"yi yayımladı ve Türkiye'de aynı listede 1 numara oldu. İçkili mekanlarda sahne aldığı için reşit olmamasından kaynaklı tepki çeken Aleyna Tilki'nin Diyarbakır'daki bir konseri sırasında mekâna iki el yapımı ses bombası atılmıştı.

2019 yılında Tilki’nin Cornetto için hazırladığı yaz şarkısı "Nasılsın Aşkta” klibi YouTube’da 8 Mayıs 2019 gününde dünya genelinde en çok izlenen video oldu.

hava-oztel-kizi-aleyna-tilki.jpg

LGBT’YE DESTEK VERMİŞTİ

2018'de çektiği 'Nasılsın Aşkta' isimli klibinde LGBTQ bayrağına yer veren Aleyna Tilki, 2020 yılının Haziran ayında Twitter üzerinden ''Aşk her yerdedir, her şekildedir.... Rengarenktir... Tarifini bir kalıba sığdıramaz, aşkı yorumlayamazsınız... Aşk kalıpsızdır, sınırsızdır, şekilsizdir ve tanımı herkese göre başkadır. Gerçekten kalpten gelen bir aşk, özdür ve bunu yaşama şekli kişinin kendine özgüdür...'' yazarak LGBT’ye destek vermiştir.

Sizcede Havva Öztürk genç görünümünü estetiğe mi borçlu yoksa spor yaparak genç kalınır mı?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN