Yasak Aşk İddiası Ortalığı Karıştırdı! Zehir Zemberek Açıklama Geldi

Yasak Aşk İddiası Ortalığı Karıştırdı! Zehir Zemberek Açıklama Geldi

Tolga Karakaş ile 2012'de evlenen Emine Ün, iş adamından Nisan 2021'de boşanmıştı. Karakaş'ın, Emine Ün'ün oyuncu olan kız kardeşi Mine Ün ile aş yaşamaya başladığı iddia edilmiş ve hatta Mine Ün'ün Karakaş'ın evine yerleştiği öne sürülmüştü. Tolga Karakaş'ın avukatı sosyal medyaya bomba gibi düşen bu iddialara dair açıklamalarda bulundu. Karakaş'ın avukatı Gülden Ünsal Bıyıkoğlu, iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

2012'de hayatlarını birleştiren ancak 9 yıllık bir birlikteliğin ardından evliliklerine son veren Emine Ün ve Tolga Karakaş çifti, son dönemde öyle bir söylentiyle gündeme geldiler ki duyanlar şaşkına döndü.

Söylentilere göre, Emine Ün'ün kız kardeşi Mine Ün ile eski eşi Tolga Karakaş aşk yaşamaya başladı.

1385828.jpg

'İŞ ORTAĞIYDILAR, AŞKA DÖNDÜ' İDDİALARI

Emine Ün ile evliyken baldızı Mine Ün ile iş ortaklığına başladığı belirtilen Tolga Karakaş'ın avukatı, aşk iddialarına cevap verdi.

İddialara göre Emine Ün'ün Tolga Karakaş ile evliliğini bitirme sebebi de eşinin kız kardeşiyle yaşadığı aşk ilişkisiydi.

Basına yansıyan iddialar hakkında konuşan Karakaş'ın avukatı Gülden Ünsal Bıyıkoğlu şunları söyledi:

"İDDİALAR GERÇEK DIŞI, İFTİRA"

"Müvekkilimiz Tolga Mustafa Karakaş hakkında kamuoyuna yansıyan haksız suçlamalar ve ağır ithamlar içeren haberleri şaşkınlık ve üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Müvekkilimiz Tolga Mustafa Karakaş ve eski eşi Emine Ün, 1 yıl önce saygı ve hoşgörü sınırları içinde anlaşmalı olarak boşanmışlardır.

Boşanmanın üzerinden 1 yılı aşkın süre geçmiş olmasına rağmen halen müvekkilimiz Tolga Mustafa Karakaş'ın onur, şeref ve saygınlığını zedelemeye yönelik haber ve paylaşımlar yapılmaktadır.

1386749.jpg

SESSİZ KALMA SEBEBİNİ AÇIKLADI

Yapılan haber ve paylaşımların tamamı iftira niteliğinde olup, müvekkilimiz eski eşinin hem bir anne olması hem de bir kadın olması sebebiyle bu zamana kadar birçok duruma sessiz kalmıştır.

Hiçbir platformda boşanma süreci ve nedenleri ile ilgili paylaşımda bulunmamıştır.

"ONUR, ŞEREF VE SAYGINLIĞI ZEDELEYİCİ"

Kamuoyuna yansıyan müvekkilimizin itibarını zedelemeye yönelik bu haber ve paylaşımlara karşılık tarafımızca açıklamada bulunma zarureti doğmuştur.

karakas.png

Müvekkilimiz Tolga Mustafa Karakaş'a yönelik onur, şeref ve saygınlığını zedeleyici her türlü paylaşıma karşı ilgili yasal yollara başvuracağımızı kamuoyuna saygımızla bildirmekteyiz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN