Konseri iptal edilen İrem Derici: Ben partiler üstüyüm, ben siyasetler üstüyüm

Konseri iptal edilen İrem Derici: Ben partiler üstüyüm, ben siyasetler üstüyüm

Elazığ’da 30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Salçalı Köfte Festivali'nde sahne alması beklenen Şarkıcı İrem Derici'nin konseri iptal edildi. Bazı siyasi parti ve STK’ların hedef gösterdiği Derici, konserin iptal edilmesine tepki gösterdi. Derici, "Ben partiler üstüyüm, ben siyasetler üstüyüm! Ben sanatçıyım; bende renk, dil, din, ırk, cinsiyet ayrımı olmaz!" dedi.

Şarkıcı İrem Derici'nin bazı siyasi parti ve STK'lar tarafından hedef alınmasının ardından Elazığ’da 30 Eylül-2 Ekim arasında düzenlenecek olan Salçalı Köfte Festivali'ndeki konseri iptal edildi.

Konseri iptal edilen İrem Derici, karara tepki göstererek, yaptığı paylaşımla "Ben partiler üstüyüm, ben siyasetler üstüyüm! Ben sanatçıyım; bende renk, dil, din, ırk, cinsiyet ayrımı olmaz!" dedi.

nn.png

Elazığ'da gelenekselleşen ve bu yıl dördüncüsü yapılacak olan Salçalı Köfte Festivali'nde sahne alacak olan şarkıcı İrem Derici, Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) İl Başkanı Yasin Kavaklı tarafından hedef alınmıştı. İrem Derici’nin konserinin iptal edilmesine yönelik baskılar sonrasında festivali organize eden Elazığ Tatlıcılar Odası Başkanı Zülfü Tarhan, festivalde İrem Derici konserinin iptal edileceğini açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN