Kovalara arkadaş tuzağı Balıklara Pazar uyarısı (Günlük burç yorumları 23 Ocak Pazar)

Kovalara arkadaş tuzağı Balıklara Pazar uyarısı (Günlük burç yorumları 23 Ocak Pazar)

Günlük burç yorumlarında 23 Ocak Pazar günü Kovalar oluşturulmasına önayak oldukları bir plan ya da projenin yakın arkadaşının karşı çıkmasıyla şok yaşayacak. Balık burçları bu Pazar çok önemli bir karar almak isteyebilir ancak bu kararı bugün almamak daha sağlıklı olabilir. İşte Koç burcu, Kova burcu, İkizler burcu ve diğer burçların günlük burç yorumları...

İkizler burcu, Pazar gününden sonra seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, diğer insanlarla yapılacak her tür girişim ve işlerinizden yana şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir.

Başak burcu sosyal ortamlarda çekişmelere şahitlik edebilirsiniz ve kendinizi bu çekişmelerin ortasında bulabilirsiniz. Kendi amaçlarınızı ve vizyonunuzu da gözden geçireceğiniz bir dönem olacak. Eğer bir yerden para bekliyorsanız, işten elde edilen gelirleriniz konusunda da zaman zaman inişler ve çıkışlar yaşayabilirsiniz.

İşte diğer burçların günlük burç yorumları...

burc-kapak.jpg

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Mevcut eğilim, sağlığınızla ilgili bazı endişeleri nasıl aştığınıza göre şekil alacak ve ayrıca yeteneklerinize ve gücünüze daha fazla güven duyuyorsunuz.

Bu, sadece yürüyüşe çıkmaktan ibaret bile olsa, her türlü fiziksel aktivite için harika bir gün. Bunun dışında, birileri sizden tavsiye isteyebilir ama karışmamak en iyisi olabilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Gün için planladığınız birçok aktiviteye kişisel engeller koyuyorsunuz ve görünen o ki, neler döndüğünü fazla düşünmek için bir sebep yok.

Bazı Boğalar bir aile durumunda kendilerini yetersiz hissedecekler, diğerleri ise iş sırasında evden uzakta geçirdikleri zamanı telafi etmeye çalışacaklar. Sadece olduğunuz gibi, samimi davranmalısınız.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Bugün partnerinizden değil, başka birinden etkileneceksiniz ve düşüncelerinizle mücadele edemeyeceksiniz.

Bu, gönlünüzde bazı sorular ve bazı şüpheler uyandıracaktır. Belki de olayları şu anda olduğu gibi yargılamak için acele etmemeli ve ne olduğunu görmek için biraz beklemelisiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Mali anlamda bazı düzenlemeler yapıyorsunuz ve görünüşe göre, bazı fedakarlıklara da ihtiyaç var.

Bunu şaşırtıcı derecede ağırdan alıyorsunuz, belki de nihai hedefin çok daha önemli olduğunu anladığınız için. Bu, tüm Yengeçlerin tasarruf etmeye başlaması için harika bir gün.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu Pazar, daha sakin olmanız gereken bir durumda hırsınızı ortaya çıkarıyorsunuz. Ailenizdeki bazı finansal planlardan pek memnun değilsiniz ama herkese karşı fazla tepeden bakıyor ve kontrolcü davranıyorsunuz.

Bazı Aslanlar bir tür yatırım işine girecekler.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün gerçekten kibar bir insan olmayacaksınız ve görünüşe göre partnerinize bazı zorluklar yaşatacaksınız.

Belki de bilerek sınırları zorluyorsunuz ve bunu bazı şeyleri görebilmek için yapıyorsunuz. Bu davranışınız, kaçamayacağınız bazı istenmeyen sorunlara yol açabilir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu hafta sonu evinizin huzurunun ve sessizliğinin tadını çıkarıyorsunuz ve diğerlerinin baştan çıkarıcı ve hatta eğlenceli planlarıyla sizi utandırmasına rağmen, başka bir şey düşünmüyorsunuz bile.

Bu, bir tür temizlik gibi evin etrafında bazı şeyleri halletmek için harika bir gün ve belki tüm bunlardan sonra daha da rahat hissedeceksiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün partneriniz veya başka bir yakınınız tarafından size verilen bir söze çok güveneceksiniz ve umarız hayal kırıklığına uğramazsınız.

Siz de hayal kırıklığına uğramak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Bazı Akrepler yaratıcı yeteneklerinden faydalanacak ve sonunda bu durumu daha çabuk fark edeceksiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Kariyerinizde olup biten bazı konularla daha çok ilgilendiğiniz için bu Pazar gününün tadını çıkarmayacaksınız.

Muhtemelen günün bir kısmını her türlü senaryoyu düşünerek ve her türlü cevabı tasarlayarak geçireceksiniz. Belki bir adım geri atmalı ve bir başkasına da danışmalısınız.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu oldukça huzur verici bir gün olacak ve görünüşe göre bu rahatlığı gelecek planlarınızı düşünmek için kullanacaksınız. Bu ciddi bir şey olmayacak, sadece rahatlamanız ve hayatınızın sizin kontrolünüz altında olduğunu hissetmeniz için bir yöntem.

Bazı Oğlaklar dışarıda biraz zaman geçirecek.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bir arkadaşınız kabul edilmiş bir plana aniden karşı çıkacak ve söz konusu planın oluşturulmasına çok dahil olduğunuz için olayları oldukça kişisel algılayacaksınız.

Bazı Kovalar de hafta boyunca oldukça stresli olacak ve bundan dolayı gittikçe daha da sinirlenecek. Sonunda pişman olacağınız bir şey söylememeye çalışın.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Büyük bir karar alma ihtiyacı hissediyor gibisiniz ama emin olamadığınız için, bu Pazar günü sizi fazla sıkacak. Karar verme konusunda acele etmemelisiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN