Koza Genç Moda Tasarımcıları'nın finalistleri belirlendi

Koza Genç Moda Tasarımcıları'nın finalistleri belirlendi

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri (İHKİB) tarafından düzenlenen Koza Genç Moda Tasarımcıları Yarışması’nın finalistleri belirlendi.

Koza Genç Moda Tasarımcıları Yarışması’nın önceki finalistlerinden, ünlü tasarımcılar Özlem Kaya ve Şansım Adalı’nın mentörlüğünü yaptığı 2021 yılının 10 finalisti hayallerine bir adım daha yaklaştı. Finale kalan 10 tasarımcı, İstanbul Moda Akademisi’nde 1 yıllık eğitim hakkı kazandı.

275 kişinin arasından finale kalan 10 finalist arasından seçilecek olan 3 isim, 1992 yılından bu yana düzenlenen Koza Genç Moda Tasarımcıları Yarışması’nın moda sektörüne kazandırdığı isimler arasında yer alacak.

Ülkemizi dünyada temsil edecek 3 ismin belirleneceği Koza Genç Moda Tasarımcıları Yarışması’nın finali 26 Ekim 2021’de gerçekleşecek. Bu yıl 29’uncusu düzenlenen Koza Genç Moda Tasarımcıları Yarışması’nın kazanan 3 ismi, dünyanın en özel moda tasarım okullarından birinde 2 yıl moda eğitimi ve dil eğitimi imkanı bulacak.

Koza Genç Moda Tasarımcıları Yarışması’nda bugüne kadar kazananlar arasında Bahar Korçan, Özgür Masur, Zeynep Tosun, Hakan Yıldırım, Özlem Kaya gibi birçok önemli isim yer alıyor.

Yarışmayla ilgili daha detaylı bilgi ve şartname için www.kozayarismasi.com linkini ziyaret edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN