Kripto para borsasında tehlike çanları çaldı: Bitcoin'de korkulan oldu!

Kripto para borsasında tehlike çanları çaldı: Bitcoin'de korkulan oldu!

Piyasa hareketliliği devam ederken yatırımcılar merakla neler olacağını araştırıyor. Peki Bitcoin son durumu nasıl? Tüm detaylar haberimizde.

Yatırımcı vatandaşlar internet üzerinden piyasa ile ilgili sık sık bilgi edinmeye çalışıyor. Peki Bitcoin piyasası ne durumda? Bitcoin son durumu nedir? Yükselecek mi? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BİTCON HAREKETLİLİĞİ

Güncel olarak Bitcoin piyasasında bir düşüş gözleniyor. 442 milyon dolar hacmi olan BTC piyasa değeri 18 milyar dolar olarak belirlendi. Bitcoin satışları ise piyasada ilk sırada yer alıyor. Bitcoin fiyatları düşüşe devam ediyor ve birkaç gündür 23 bin 460 dolar seviyesinde işlem görüyor. Bitcoin grafikleri uzmanlar tarafından incelendiği zaman kripto paranın aşağı doğru bir eğilimi olduğu belirlendi. Bircoin günlük olarak 50 ve 100 hareket ortalamasının altında işlem görmeye devam ediyor. RSI değeri ise 75.52 eğiliminde devam ediyor.

Bitcoin Düşüşleri

Bu durumlar yatırımcılara negatif bir gidiş olduğunu gösteriyor. Bitcoin tarafında olan 4 saatlik durum incelendiğinde Bitcoin fiyatının 22 bin 878 dolar ve 23 bin 460 dolar arasında gidip geldiği belirlendi. Piyasa duyarlılığı ise satış baskısıyla beraber düşüşe devam ediyor. 50 ve 100 hareketli ortalamalar altında kalması da fiyatlarda yaşanan düşüşlere işaret ediyor. Fiyat grafiğine göre 23 bin 289 dolar seviyesinde devam eden bir düşüş yaşanıyor. Bitcoin fiyat analizleri alıcılar devreye girmezse düşüşün devam edeceğini ve şimdilik bir toparlanma durumunun olmadığını gösteriyor. Boğalar fiyatı yükseltmek amacıyla 23 bin 460 dolar direnç seviyesinin üstünde bir dayanak oluşturması gerekiyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN