Kuaförüm Sensin Ayşegül Kartal kimdir kaç yaşındadır ve evli mi? İşte biyografisi

Kuaförüm Sensin Ayşegül Kartal kimdir kaç yaşındadır ve evli mi? İşte biyografisi

Kuaförüm Sensin yarışmasıyla ünlenen Ayşegül Kartal kimdir, kaç yaşındadır ve evli mi? soruları, birçok İnternet kullanıcısı tarafından merak ediliyor. İşte Ayşegül Kartal’ın biyografisi…

Katıldığı Kuaförüm Sensin yarışmasıyla ünlenen ‘Ayşegül Kartal kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşında ve evli mi?’ gibi detaylar, araştırılıyor. 1981 İstanbul’da doğan Ayşegül Kartal’ın hayat hikâyesi karar.com’da…

AYŞEGÜL KARTAL KİMDİR?

1981’de İstanbul’da dünyaya gelen Ayşegül Kartal, uzun yıllar makyöz olarak çalışmalarını sürdürdü. Çoğunlukla kendisine değil de karşısındaki kişiye makyaj uygulamaktan daha çok hoşlanan Ayşegül Kartal, Celebrity makyözüdür. Kariyerine reklam filmi çekimlerinde makyözlük yaparak adım atan Ayşegül Kartal, daha sonra birbirinden başarılı projelerde makyöz olarak çalıştı.

ÇALIŞTIĞI PROJELER

Pulsar, Adını Feriha Koydum, Küçük Sırlar, Kaçak Gelinler ve Kiralık Aşk dizilerinde de çalışmalar yapan Ayşegül Kartal, özellikle makyajın temiz yapılmasına oldukça titiz bir yaklaşım sergilemiştir. 2019’da Show TV ekranlarında yayınlanan Kuaförüm Sensin adındaki yarışma programına katılan Kartal, yarışmada olmaktan ötürü çok mutluğu olduğunu ifade etmiştir.

19-07/30/aysegul-kartaljpgg.jpg

EVLİ Mİ?

Ayşegül Kartal, 2016’da daha önce Yaprak Dökümü adındaki dizide canlandırdığı Şevket karakteri ile bilinen başarılı oyuncu Caner Kurtaran ile evlidir. Özellikle instagram hesabını aktif bir biçimde kullanan Ayşegül Kartal, 2019 yılından itibaren Instagram hesabında ki takipçi sayısı 100 bini aşmıştır.

 DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN