Kuaförüm Sensin jüri üyesi Sebile Ölmez neden ayrıldı? Yeni jüri üyesi kim?

Kuaförüm Sensin jüri üyesi Sebile Ölmez neden ayrıldı? Yeni jüri üyesi kim?

Kuaförüm Sensin jüri üyesi Sebile Ölmez 8 Temmuz 2019'da son kez programdaydı. "Sebile Ölmez neden ayrıldı?" sorusunun yanıtını vermeden programdan ayrıldı. Sebile Ölmez'in programdan ayrılma nedeni ve "Yeni jüri üyesi kim?", "Kuaförüm Sensin Hayat kimdir?" sorularının yanıtı ve tüm detaylar...

Show TV'de hafta içi her gün yayınlanan "Kuaförüm Sensin" isimli sevilen yarışma programının 8 Temmuz pazartesi günü yayınlanan bölümünde sunucu Sebile Ölmez'in olmaması dikkat çekti. Programın yayınlanmasının ardından "Sebile Ölmez neden ayrıldı?", "Sebile Ölmez neden yok?", "Kuaförüm Sensin yeni jüri üyesi kim oldu?" sorularının yanıtı aranmaya başladı.

KUAFÖRÜM SENSİN SEBİLE ÖLMEZ NEDEN AYRILDI?

Kuaförüm Sensin’de formatın değişmesiyle 1 ay önce jüri koltuğuna oturan ve makyözlere puan veren Sebile Ölmez'in programdan ayrılma nedeni kızına vakit ayıramamasıydı. Sevilen jüri üyesi kızına daha fazla vakit ayırabilmek için programa veda etti.

Instagram hesabından programda çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Sebile Ölmez şu notu düştü:

“4 haftadır hafta içi her gün evlerinize konuk oldum. Ancak bugün duyduğunuz haber doğru. Benim için son gündü. Tekrar bölümleri youtube “kuaforum sensin” kanalından izleyebilirsiniz. Partnerim Adnan Serter, enerjik pıtırcık Gözde Kansu, 5 dakikada canla başla yarışan yarışmacılar, yapımda emeği geçen ve ekranları başında izleyen ve yükselen ratinge sebep olan herkese sonsuz teşekkür Neden bıraktığımı da tahmin edin bakalım Ona göre yorumlayalım.”

19-07/16/sebile-olmez.jpg

KUAFÖRÜM SENSİN YENİ JÜRİ ÜYESİ KİM?

Sebile Ölmez’in yerine Kuaförüm Sensin’e Ayşegül Kartal dahil oldu. Hal böyle olunca Ayşegül Kartal kimdir kaç yaşında çok merak edildi.

KUAFÖRÜM SENSİN HAYAT BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

32 yaşında olan Hayat Bölükbaşı 15 yıldır bayan kuaförlüğü yapıyor. Kimsenin yanında yetişmediğini ve akademisyen bir kuaför olduğunu söyleyen Bölükbaşı, ödülleri, uzmanlığı ve şovlarının olduğunu dile getirdi.

Evli ve 2 çocuk annesi olan Özlem Kurt ise 22 yıldır kuaförlük yapıyor. 5 yıldır da makyaj sanatçısı olarak çalışmaktadır. Kuaförüm Sensin’e renklerin şovunu yapmaya geldiğini söyleyen Özlem Kurt’un Hayat Bölükbaşı ile birlikteki sloganı ise “Herkes konuşur Hayat ve Özlem yapar.”

Hayat Bölükbaşı ve Özlem Kurt stüdyoya boks eldivenleri ile geldiler. Hayat Bölükbaşı evli ve 8 yaşında kızı olduğunu söyledi. Yarışmaya şampiyon olmaya geldiklerini söylediler.

Özlem Kurt ise 38 yaşında 22 yıllık makyaj sanatçısı olduğunu söyledi. Özlem ve Hayat Necati ve Seda’dan boşalan masalarına geçtiler ve yarışma başladı. Yarışmaya bu hafta da yeni modeller dahil oldu.

19-07/16/kuaforum-sensin-hayat.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN