Kuaförüm Sensin yarışmacısının bayılma anı! Saçları kesilen Bilal'in modeli bayıldı

Kuaförüm Sensin yarışmacısının bayılma anı! Saçları kesilen Bilal'in modeli bayıldı

Kuaförüm Sensin yarışmasının yayınlanan son bölümünde gergin anlar yaşandı. Önce yarışmacı Bilal'in modeli İlayda, saçlarının kısa kesildiğini görünce bayıldı, Sıla'nın modeli ise yeni saç şeklini görünce ağladı. Show TV'nin sevilen yarışmasındaki o gergin anları haberimizden izleyebilirsiniz.

Kuaförüm Sensin yarışmasında, yarışmacı Bilal'in modeli saçı istediğinden daha kısa kesildiği için bayıldı. Ortak verilen kararın ardından üç parmak daha kısa kesilen saçını gören genç kız önce ağladı daha sonra sahneyi terk etmek isterken bayıldı.

Bilal saçlarını kanser hastaları için kullanılmak üzere bu uzunlukta kesmek istedi. Başta bunu kabul eden genç kız, saçının son halini görmeye dayanamadı. 

19-10/04/ilayda.jpg

Şampuan reklamları için de saçlarını kullanan genç kız isyan etti, Bilal'le konuşmak istemediğini söyledi.

Olaylı geçen Kuaförüm Sensin son bölümde genç kızın bayılma anı:

BİLAL'İN MODELİ BAYILDI

SILA VE MODELİ ARASINDA GERGİN ANLAR

Sıla'nın modeli de saç kesimini beğenmedi. Anlaştıkları uzunluktan daha kısa bir saç gören yarışmacı "Ben sana güvenmiştim" diyerek yeni saç şeklini beğenmediğini söyledi. Stüdyoda gergin anlar yaşandı...

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN