Kuaförüm Sensin yeni yarışmacıları kimler? 26 Ağustos 2019

Kuaförüm Sensin yeni yarışmacıları kimler? 26 Ağustos 2019

Kuaförüm Sensin yeni yarışmacıları bugün izleyicilerin karşısına çıktı. Makyöz Merve Karaman ve Kuaför Berk Eren iddialı olduklarının altını çizerek star olduklarını belirttiler. İstanbul'dan gelen yeni yarışmacılar dikkatleri üzerine topladı. İşte Show TV'nin sevilen yarışması ile ilgili tüm detaylar...

Show TV'nin sevilen programı Kuaförüm Sensin yeni yarışmacıları belli oldu. Geçen hafta en düşük puanı alan Öncü ve Özlem elendi ve yarışmaya veda etti. Bugün (26 Ağustos 2019) iki yeni yarışmacı Kuaförüm Sensin'e katıldı.

Peki Kuaförüm Sensin yeni yarışmacıları Berk Eren ve Merve Kahraman kimdir? 

KUAFÖRÜM SENSİN YENİ YARIŞMACILAR BERK VE MERVE KİMDİR?

Gençliğin enerjisini yetenekle buluşturacaklarını iddia eden ikili İstanbul'dan geliyor. Makyöz Merve Karaman 28 yaşında ve 3 yıldır makeup artist. Evli ve bir kızı var. 

Kuaför Berk Eren ise, 21 yaşında ve 3 yıldır kuaför. Stüdyoya iddialı bir giriş yapan Berk doğuştan star olduğunu iddia ediyor.

KUAFÖRÜM SENSİN KONUSU

En doğru saçı, en doğru makyajı yapacağını iddia eden kuaför ve makyözler aranıyor. Bir kuaför ve bir makyözden oluşan takımların yarıştığı sıcak, eğlenceli ve rekabeti bol stüdyo yarışma programı Kuaförüm Sensin hafta içi her gün saat 12.15'te Show TV'de yayınlanıyor.

Kendine güvenen, 'En iyi saçı-makyajı ben yaparım!' diyen kuaförler ve makyözler büyük ödülün sahibi olmak için yarışmaya hazırlanıyor. Kuaförüm Sensin’de maharetlerini sergileyecek kuaför ve makyözler büyük ödülü kazanmak için hayatının en iyi saçı ve makyajını yapacak.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN