Kubilay Aka kimdir? Miray Daner ile mutluluğu gündemde

Kubilay Aka kimdir? Miray Daner ile mutluluğu gündemde

Kubilay Aka ve Miray Daner magazin dünyasının en çok konuşulan çiftlerinden biri. Yeniden gündeme gelen çiftle ilgili "Kubilay Aka kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?" ve "Kubilay Aka'nın İlayda dövmesi nedir?" soruları sıkça araştırılmaya başlandı. 24 yaşındaki ünlü isim ile ilgili merak edilenler ve diğer tüm detaylar...

Kubilay Aka ile Miray Daner örnek bir çift olarak görülüyor. Vatanım Sensin setinden beri gündemden düşmeyen çift hakkında "Kubilay Aka kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?" ve "Miray Daner kimdir, nereli ve kaç yaşındadır?" gibi sorular sıklıkla araştırılıyor.

KUBİLAY AKA KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDADIR?

24 yaşındaki Kubilay Aka, 5 Mayıs 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi mezun oldu. “Vatanım Sensin” dizisinde iki sezon boyunca Ali Kemal karakterini canlandıran Aka, “Çukur” dizisinde Celasun karakterine hayat verdi.

Show Tv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Ercan Kesal, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisinde Celasun karakterini canlandırdı. Kubilay Aka, 1.83 metre boyunda, 77 kilo ve Koç burcudur. 

KUBİLAY AKA DÖVMESİ

İlayda adında bir kız kardeşi bulunan Kubilay Aka, kardeşinin ismini koluna dövme yaptırdı.

19-07/12/kubilay-aka-3.jpg

Kubilay Aka’nın rol aldığı diziler ve filmler:

2017 – 2018 – Çukur (Celasun) (TV Dizisi)

2016-2017 – Vatanım Sensin (Ali Kemal) (TV Dizisi)

MİRAY DANER KİMDİR, NERELİDİR?

20 yaşındaki Miray Daner 15 Ocak 1999'da İstanbul'da doğdu. Güzel sanatlar lisesi müzik bölümünü bitiren Daner, küçük yaşlardan itibaren dizilerde rol almaya başlayan başarılı bir oyuncu.

Daner, ilk başrol deneyimini Disney Channel Türkiye’de yayınlanan Zil Çalınca dizisinde yaşadı. Ardından 2007 yılında Bez Bebek dizisinde rol aldı. 2009-2011 yılları arasında “Papatyam” adlı dizide 121 bölüm Metin Akpınar’ın torunu “Gonca”yı canlandırdı. 2015’te Medcezir dizisindeki şımarık Beren Beylice karakteri ile tanındı.

Miray Daner, son olarak Kanal D ekranlarında iki sezon boyunca ekranlara gelen, Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in baş rollerini paylaştığı Vatanım Sensin isimli dizide de Cevdet ve Azize’nin memleket sevdalısı kızı Hilal karakterini canlandırmıştı..

Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisinde Cihan Yürekli karakterini canlandıran Miray Daner, 1.64 metre boyunda, 55 kilo ve Oğlak burcudur.

19-07/12/miray-daner.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN