Küllerinden yeniden doğmuştu! Büşra Pekin neden değiştiğini itiraf etti, onu bu hale bakın ne getirmiş

Küllerinden yeniden doğmuştu! Büşra Pekin neden değiştiğini itiraf etti, onu bu hale bakın ne getirmiş

Günümüzde yeni sezonuyla birlikte Star TV ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar komedi programı yayın hayatına devam ediyor. Komedi programını geçtiğimiz sezonlarında yer alan güzel üyesi Büşra Pekin, yaşadığı değişim ile birlikte gündeme geldi. Adeta evrim geçiren güzel oyuncu takipçilerini şok etti. Görenlerin inanamadığı bu değişim üzerine estetik iddiaları ortaya atıldı. Büşra Pekin tarafından yalanlanan estetik iddiaları üzerine özel bir bant kullanıldığını belirtmişti.

Çok Güzel Hareketler Bunlar programının güzel oyuncusu Büşra Pekin yeniden gündeme geldi. Son olarak "Yılbaşı Gecesi" isimli filmde yer alan ünlü isim son haliyle birlikte takipçilerine şok yaşattı. Geçtiğimiz dönemlerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile ismini duyuran güzel oyuncunun değişimi üzerine sosyal medyada birçok iddia ortaya atıldı. Büşra Pekin'in fiziksel görünümüne servet harcadığı iddia edilirken açıklama geldi. "Yıldız De Bana" isimli yarışmada jüri koltuğuna oturması beklenilen Büşra Pekin değişime dair açıklamalarda bulundu.

busra-pekin-sokaga-cikanlara-isyan-etti-3809-19-17-30.jpg

Büşra Pekin'den estetik açıklaması!

Son zamanlarda sık sık estetik iddiasıyla gelen Büşra Pekin yaptığı açıklamalar ile bu iddialara son verdi. Yaşadığı değişim ile birlikte takipçilerinin merakını kazanan ünlü oyuncu Snob Magazin'e yaptığı açıklamada film projelerine göre kendini değiştirdiğini belirtti. Yüzünün aynı yüz olduğunu vurgulayan başarılı oyuncu, "Yüzüm için de yüzüm aynı yüz. Dilberay filminde de aynı yüzdü. Ama projeden projeye farklılıklar gösteriyoruz. O filmde nasıl botoks yaptırmıyorsam, Yılbaşı Gecesi filmi botokslu bir karakter olduğu için botoks yaptırıyorum'' ifadelerine yer verdi.

6208bbe9ed13441560e082a9.webp

Büşra Pekin'in son hali şok etti!

Estetik iddialarına dair daha öncesinde farklı yorumda bulunan ünlü isim çok özel bir tekniğin kullanıldığını vurgulamıştı. Ünlü oyuncu tarafından paylaşılan bilgilere göre çok özel bir Hollywood tekniği ile estetikli bir görünüme sahip olunabiliyor. Büşra Pekin yaptığı açıklamada, "Özel bantlarla yüzümü gerdiriyoruz 4 bantla. Yüzümde bir tane estetik var" sözlerine yer verse de bu durumu takipçilerine inandırmakta başarısız oldu.

Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile birlikte ismini duyuran Büşra Pekin, Dokuz Eylül Üniversitesi GSF Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Geçtiğimiz yıllarda da güzelliğinden söz ettirse de son hali takipçileri tarafından soru işaretlerine neden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN