Kulüp dizisi 2. yeni sezon ne zaman? Kulüp dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? İşte yeni bölüm tarihi

Kulüp dizisi 2. yeni sezon ne zaman? Kulüp dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? İşte yeni bölüm tarihi

Kulüp 2. yeni sezon çekimleri tamamlandı. 1. sezonunda özgün senaryosu, başarılı dekor ve kostümleriyle adından söz ettiren Kulüp'ün yeni bölümleri, 2023'ün ilk aylarında Netflix'te seyirciyle buluşacak. İşte, Kulüp 2. yeni sezon yeni bölüm yayın tarihi...

Kulüp dizisinden yeni bölüm müjdesi geldi. 2022 yılının yaz aylarında çekimleri yapılan Kulüp dizisi, mevcut oyuncu kadrosuna dahil olan yeni oyuncularla görücüye çıkmaya hazırlanıyor. 10 bölümlük 1. sezonda, 1942-1944 yılları arasında uygulanan Varlık Vergisi'nden ve 6-7 Eylül 1955 Olayları'ndan etkilenen Yahudi bir ailenin yaşadığı dram anlatılmıştı.

KULÜP 2. YENİ SEZON FRAGMANI

KULÜP 2. YENİ SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Geçen yıl yayınlanan 1. sezonuyla büyük beğeni toplayan Kulüp dizisinin 2. yeni sezonu 2023 yılının ilk aylarında Netflix'te yayınlanacak. Fakat yeni bölüm yayın tarihine ilişkin net bir açıklama şu ana kadar yapılmadı.

Temmuz ayında başlayan çekimleri eylül sonuna doğru tamamlanan dizide 'Matilda' karakterini oynayan Gökçe Bahadır, yine çok iddialı bir sezonun geleceğini şu sözlerle dile getirdi:

"İkinci sezonu çektik, yeni bitti. Temmuz ayından beri setteyiz. Yine seyirciyi güzel bir sezon bekliyor. Güzel hikayeler seyirciyi bekliyor. Merakla beklesinler. Ne zaman yayına girecek bilmiyorum ama güzel bir hikaye olacak. Çok yoruldum, bütün yaz sette geçince yoruldum. Şimdi birazcık dinlenme zamanı."

Netflix'te yayınlanan ve 1. sezonu 10 bölümden oluşan Kulüp dizisinin 2. sezonunun da 10 bölüm olması bekleniyor. Netflix'in aylık ücretinin 46-94 TL arasında değiştiğini belirtelim.

kulup-2-yeni-sezon-ne-zaman-hangi-gun.jpg
Kulüp 2. yeni sezon çekimlerinden bir fotoğraf karesi

KULÜP DİZİSİ KONUSU NE?

1950'li yılların İstanbul'unda, 17 yıldır bulunduğu hapisten genel afla çıkan Matilda, kendisini hiç tanımayan kızı Raşel ile ilişki kurmaya çalışır.

Matilda’nın hapiste olduğu yıllarda yetimhanede büyüyen Raşel'e ailesiyle ilgili başka bir hikaye anlatılmıştır. Anne-kız karşı karşıya geldiklerinde ilişki kurmakta güçlük çekerler.

Matilda, babasını merak etmeye başlar. Dizinin her bölümünün başında, anlatı zamanından on yedi yıl öncesine ait kesitlerle Matilda'nın hikayesi anlatılır. Raşel, gerçekleri annesinden öğrenmeye başladığında aralarında bir dayanışma başlar.

Raşel'in başı, dönemin büyük bir gece kulübünün yöneticisi Çelebi ile derde girince, Çelebi'nin şikayetini geri çekmesi karşılığında Matilda kulüpte çamaşırcılığa başlar ve mekanın sahibi Orhan Şahin ile yeni assolisti Selim Songür ile yolları kesişir.

Matilda, Raşel'in, Pera'nın belalısı Fıstık İsmet (Barış Arduç) ile Yahudi olduğunu gizleyerek sürdürdüğü ilişkiden tedirgin olur. Kızını İsmet'ten uzak tutmak için çabalar; patronu Orhan, gece kulübü yöneticisi Çelebi ve sanatçı Selim'in egoları ile de mücadele etmeye çalışır.

Matilda'nın varlığı, başta assolist Selim olmak üzere kulüpteki herkesin hayatını değiştirir.

Dizi, Türkiye'de yaşayan geniş kesimlere, tehlike altındaki bir dil olan Ladino'yu duyma imkanı vermesiyle de gündeme geldi.

kulup-2-yeni-sezon-fragmani.jpg
Kulüp 2. yeni sezon çekimlerinden bir fotoğraf karesi

KULÜP DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

O3 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği, Aysin Akbulut, Rana Denizer, Necati Şahin'in senaryosunu yazdığı, Ender Akay, Cem Ergunoğlu, Gökhan Mert Koral'ın müziklerini yaptığı, Seren Yüce ve Zeynep Günay Tan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Kulüp dizisi oyuncu kadrosunda; Gökçe Bahadır (Matilda Aseo), Barış Arduç (Fıstık İsmet Denizer), Asude Kalebek (Raşel Aseo), Salih Bademci (Selim Songür), Fırat Tanış (Çelebi), Metin Akdülger (Orhan Şahin / Niko), Suzan Kardeş (Orhan'ın annesi), Hülya Duyar (İsmet'in annesi), Merve Şeyma Zengin (Tasula), İlker Kılıç (Mordo), Sezer Arıçay (Hacı), Murat Garibağaoğlu (David), İştar Gökseven (Ali Şeker), Valeria Lakhina (Diana), Doğanay Ünal (Bahtiyar) gibi isimler yer alıyor.

KULÜP DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Yüksek bütçeli prodüksiyonuyla ve güçlü oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan Kulüp dizisi, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çekildi. Sekapark'ta 300 bin metrekare açık alana ve 55 bin metrekare kapalı alana kurulan Avrupa'nın en büyük film platosunda gerçekleştirilen çekimlerde, İstiklal Caddesi'nin nostaljik tramvayından Beyoğlu'nun meşhur mekanlarına kadar 1950'lerin her detayına yer verildi.

KULÜP DİZİSİ TÜM BÖLÜMLER İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN