Esra Erol'da Kuma Olarak Kaçan Kadın İğrenç Olayı Anlattı! Çocukları Para Karşılığı... Stüdyo Bir anda Savaş Alanına Döndü

Esra Erol'da Kuma Olarak Kaçan Kadın İğrenç Olayı Anlattı! Çocukları Para Karşılığı... Stüdyo Bir anda  Savaş Alanına Döndü

Türkiye'nin en çok izlenen programları arasında yer alan gündüz kuşağı yayını Esra Erol'da yine stüdyo savaş alanına döndü. Kaçan eşinin kuma olarak gittiğini söyleyen adamın sözleri şoke etti. Yayına getirilen kadın ise herkesi hayrete düşüren açıklamalarda bulundu.

1 ay önce eşi Gülizar Ersoy'un evi terk ettiğini söylenen Osman Ersoy Esra Erol'da programına katılarak yardım istedi. Eşinin bulunmasını isteyen adamın eşi stüdyoya getirildi. Stüdyoya gelen kadın eşinin açıklamalarına dayanamayınca eşine saldırdı. Stüdyo bir anda savaş alanına dönerken birbirlerini karşılıklı olarak suçlayan çiftten akıl almaz iddialar da ortaya atıldı. İşte Esra Erol'da Osman ve Gülizar arasında yaşananlar.

gulizar.jpg

ESRA EROL'DA STÜDYO SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Her gün olayların eksik olmadığı ve ilginç hadiselerin yaşandığı ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında yine ilginç bir olay yaşandı. Eşi Gülizar Ersoy'u bulmak için programa katılan Osman Ersoy, eşinin başka birine kuma olarak gittiğini söyledi. Canlı yayında herkesi şoke eden açıklamalarda bulunan Osman Ersoy'un evden kaçan eşi stüdyoya getirildi. Stüdyoya gelen kadın öfkesine hakim olamayınca olanlar oldu. Savaş alına dönen programda akıl almaz iddialar ortaya atıldı.

yatakta.jpg

"EŞİM KUMA OLARAK KAÇTI"

Eşinin 3 çocuğunu bırakıp başkasına kuma olarak kaçtığını ifade eden Osman Ersoy'un eşinin işe diye çıkıp başka erkeklere gezdiğini söyledi. Eşinin bu açıklamalarına karşılık stüdyoya getirilen Gülizar Ersoy, eşinin kendisine iftiralar attığını ve eşinin de kendisi sürekli aldattığını söyledi. Karşılıklı suçlamaların yaşandığı programda Osman Ersoy, eşini sevdiğini ve vazgeçemediğini söyleyince eşi Gülizar Ersoy'sa eşinin kendisine sürekli çocukların kendinsen olmadığını söylediğini belirtti. Bunun üzerine stüdyoda gergin anlar yaşanırken, eşine öfkelenen kadın bir anda eşine saldırmaya başladı.

oucklarozel.jpg

"ÇOCUKLARI PARA KARŞILIĞI SATMAYA ÇALIŞTI"

Birbirlerini suçlayan çift akıl almaz iddialarda bulundu. Osman Ersoy eşinin başkasına kuma olarak kaçtığını söylerken Gülizar Ersoy, eşi Osman Ersoy'un çocuklarını başkasına para karşılığı vermeye çalıştığını iddia etti. Çiftin tekrar bir araya gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, gözler 19 Mayıs Perşembe günü yayınlanacak olan programa yöneldi. Gülizar Ersoy, eşi Osman Ersoy'un barışma çabalarına ne diyecek? herkes çirkin iddialar sonucunda Gülizar Ersoy'un ne karar vereceğini merak etmeye başladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN