Kurban Bayramı mesajı resimli 2019 - Kurban Bayramı tebrik kartı - Kurban Bayramınız kutlu olsun

Kurban Bayramı mesajı resimli 2019 - Kurban Bayramı tebrik kartı - Kurban Bayramınız kutlu olsun

Kurban Bayramı mesajı resimli 2019 araştırılıyor. Kurban Bayramı tebrik kartını binlerce kişi sevdiklerine gönderecek. "Kurban Bayramınız kutlu olsun" mesajını renkli bir şekilde sevdiklerine gönderecek olanlar kısa ve anlamlı 2019 yılı Kurban Bayramı mesajlarına haberimizden ulaşabilir...

Kurban Bayramı mesajı resimli 2019 araştırılıyor. Kurban Bayramı tebrik kartını bayramda sevdiklerine göndermek isteyenler anlamlı ve kısa "Kurban Bayramınız kutlu olsun" mesajları arıyor. Dünya üzerinde milyarlarca Müslümanın heyecan ve mutlulukla beklediği Kurban Bayramı sabah kılınan bayram namazının ardından başlayacak.

İşte 2019 yılı için yeni kısa ve anlamlı Kurban Bayramı mesajları...  

KURBAN BAYRAMI MESAJLARI RESİMLİ 2019 -KISA VE ANLAMLI

19-08/07/kurban-bayrami-1.jpg

19-08/07/kurban-bayrami-4.jpg

19-08/07/kurban-bayrami-5.jpg

19-08/07/kurban-bayrami-6.jpg

19-08/07/kurban-bayrami-7.png

19-08/07/kurban-bayrami-8.jpg

19-08/07/kurban-bayrami-9.jpg

19-08/07/kurban-bayrami-10.jpg

 

KURBAN BAYRAMI MESAJLARI - KISA VE ANLAMLI

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Kurban Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesi dilerim. Kurban Bayramını kutluyorum…

Mutluluğun Türkiye enflasyonu kadar yüksek, üzüntün memur maaşı kadar az, geleceğin ise Demirel'in kafası kadar parlak olsun, Kurban Bayramın mübarek olsun!

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun…

Kestiğiniz kurbanlar kabul olsun.. İyi niyetle başladığımız her gün sevdikleriniz hep sizinle olsun… Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Kurban Bayramın kutlu olsun…

Gülerek geldi Mübarek Kurban Bayramı, şimdi ellerim havada dua ediyorum Yaradan'ıma bu Mübarek Kurban Bayramı’nda herkes mutlu olur inşallah dualarım Allah'ıma.

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize…Kurban Bayramı’nda olduğu gibi…

Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Kurban Bayramı geldi, hoşgeldin. Mübarek bayram ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.

Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN