Kurtlar Vadisi Kaos heyecandan nefes kesecek! Yeni kanalı belli oldu...Büyük sürpriz 12 gün sonra geliyor

Kurtlar Vadisi Kaos heyecandan nefes kesecek! Yeni kanalı belli oldu...Büyük sürpriz 12 gün sonra geliyor

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, geçtiğimiz günlerde Kurtlar Vadisi'nin ocak ayında ekranlara geri döneceğini açıklamıştı. Bu haber dizinin hayranlarında müjde etkisi yaratırken hayranları tarafından büyük bir merakla beklenen dizinin hangi kanalda izleyiciyle buluşacağı da belli oldu.

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan 'Kurtlar Vadisi' dizisinde canlandırdığı 'Polat Alemdar' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, geçtiğimiz aylarda TRT Müzik'te katıldığı canlı yayında Mazhar Alanson'un sorularını yanıtlayarak efsane dizi 'Kurtlar Vadisi'nin hayranlarına müjdeli haberi vermişti. Dört gözle beklenen proje için yeni bir iddia ortaya atıldı.

Mazhar Alanson'un sorularını yanıtlayan Necati Şaşmaz, yayınlandığı döneme damga vurarak reyting rekorlarını alt üst eden dizinin ocak ayında ekranlara geri döneceğini açıklayarak müjdeli haberi duyurmuştu.

Usta oyuncu, "Kurtlar Vadisi'nde 397 bölüm oynadım, ömrümün 20 yılı Kurtlar Vadisi ile geçti. Kıymetli ancak bir o kadar da yorucu bir işti, bu sebeple bir ara verelim diye düşündük. Dizi tekrar istenmeye başladı, nasipse olacak. Sanırım Ocak ayını görürüz başlamak için" demişti.

MUSA UZUNLAR'DAN KÖTÜ HABER

Şaşmaz'ın bu açıklamaları dizinin hayranlarında büyük bir heyecan yaratırken, dizide 'İskender Büyük' karakteriyle hafızalara kazınan Musa Uzunlar'ın dizide yer almayacağı haberi 'Kurtlar Vadisi' hayranlarını üzüntüye boğmuştu.

Kurtlar Vadisi'nin İskender Büyük'ü Musa Uzunlar'a bir de şimdi bakın

KENAN İMİRZALİOĞLU VE ÇAĞLAR ERTUĞRUL İDDİASI

Bu gelişme sonrasında dizide hangi oyuncuların rol alacağı merak konusu olurken 2011 yılının Ağustos ayından itibaren Atv ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni bilgi yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster'i, 5 Ekim 2019'dan beri sunan ve son olarak Blu TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Alef' adlı dizide Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen ile başrolü paylaşan Kenan İmirzalioğlu, Kurtlar Vadisi'nde rol alabileceğini vurgulayarak "Doğru projeyle tabii ekranlarda olacağız" demişti.

İmirzalioğlu'nun dizide rol alabileceğinin öne sürülmesinin ardından geçtiğimiz günlerde ise 'Dağ' filminde canlandırdığı 'Çavuş Oğuz Çağlar' karakteriyle hafızalara kazınan Çağlar Ertuğrul'un Kurtlar Vadisi'ne katılabileceği iddia edilmişti. TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Teşkilat' adlı dizide 'Serdar Kılıçarslan' karakterine hayat veren ünlü oyunun diziye katılmaya sıcak baktığı öne sürülmüştü.

Kurtlar Vadisi'ni heyecanla bekleyenlere kötü haber! Yeni sezonda bakın kadroda kim yok?​​​​​​​

Hayranları tarafından dört gözle beklenen proje hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Yeni Akit'in haberien göre; Dizinin yeni bölümleri Türkiye'de Haziran ayında kullanıma açılan ve Haziran ayından bu yana abone sayısında hızlı bir artış yaşanan ABD merkezli online dizi ve film platformu Disney Plus'ta izleyiciyle buluşacak.

Haberde ayrıca ay sonuna 12 günden az bir süre kalırken çekimlerin ve setten ilk görüntülerin kamuoyu ile paylaşılacağı bilgisine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN