Kurtlar Vadisi'nde Yıllar Sonra Ortaya Çıkan Gerçek! Duyanlar Şoke Oldu Aslında Polat Alemdar O Olacakmış

Kurtlar Vadisi'nde Yıllar Sonra Ortaya Çıkan Gerçek! Duyanlar Şoke Oldu Aslında Polat Alemdar O Olacakmış

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi final yapalı uzun bir süre olmasına rağmen hala kendisinden söz ettirmeye devam ediyor. Kurtlar Vadisi dizisindeki ana karakter olan Polat Alemdar rolü ilk kez o dönem karizması ile adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncuya teklif edilmiş. Ama 'Benden mafya adamı rolü çıkmaz' diye reddettiğini açıklayan oyuncu şimdi reddettiği için bin pişman olduğunu söyledi.

Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar'ı Süleyman Çakır'ı ve Memati Başı halen konuşuyuyor. Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, Süleyman Çakır'ı Oktay Kaynarca, Memati Baş'ı ise Gürkan Uygun canlandırmıştı. Polat Alemdar rolüne o dönem Çılgın Bediş dizisi ile ünlü olan oyuncuya teklif edildiği ortaya çıktı.

ilgin-bedis.jpg

HAYATIMIN FIRSATI AYAĞIMA GELMİŞ AMA BEN ONU REDDETTİM

Sıkı bir hayran kitlesi olan Polat Alemdar rolü için yapımcılar ilk önce ooyuncu Cenk Torun'un kapısı çalınmış. O dönem ekranlarda bir fırtına gibi esen Çılgın Bediş dizisinde Oktay karakterine hayat veren Cenk Torun'un bu teklifi bir mafya babası karakterine uygun olmam diyerek reddettiği ortaya çıktı. Şimdi ise Cenk Torun hayatının fırsatının ayağına geldiğini ama o fırsatı yakalamak yerine reddettiğini belirterek "Reddettiğim için bin pişmanım " dedi.

cenk-torun.jpg

KURTLAR VADİSİ TAM 13 YIL BOYUNCA İZLEYİCİLERİ EKRAN BAŞINA JKİLİTLEDİ

Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği Kurtlar Vadisi dizisi ilk kez izleyici karşısına 2003 yılında geldi ve Türk televizyonlarında tam 13 yıl boyunca gösterildi. Kurtlar Vadisi 2016 yılında final yaptı. Dizinin yapım şirketinin Polat alemdar rolü için Necati Şaşmaz'dan önce Çılgın Bediş dizisinde Oktay karakterine hayat veren Cenk Torun'a teklif edildiği ortaya çıktı. Askere gitmeden kısa bir süre önce Kurtlar Vadisi yapım ekibinden teklif aldığını söyleyen Cenk Torun teklifi reddettiğini açıkladı. Ünlü oyuncu Cenk Torun bu teklifi reddetmesini "Hayatımın hatası, en büyük pişmanlığım" diyerek açıkladı.

ASKER KAÇAĞI OLARAK KURTLAR VASİSİ DİZİSİNİN SETİMDEM ALIRLARDI

O dönem askerliğin önündeki en büyük engel olduğunu söyleyen oyuncu Cenk Torun "Ya Kurtlar Vadisi'nin setine gidecektim ya da askere gidecektim. Polat alemdar rolünü kabul edip Kurtlar Vadisi dizisinde rol alsaydım asker kaçağı durumuna düşecektim. Polat Alemdar'ın Kurtlar Vadisi setinden asker kaçağı olarak alıma riski vardı" dedi.

cenk-torun-son-hali.jpg

ENK TORUN OYUNCULUĞU BIRAKTI SPOR HOCASI OLDU

Şimdi 48 yaşında olan Cenk Torun görünüşü ile yıllara meydan okuyor.1974 yılında doğan cenk Torun ismini herkesin bildiği ünlü ses sanatçısı Nurdan Torun'un oğludur. Oyunculuğu bırakan cenk Torun hayatını spor hocalığı yaparak kazanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN