Kurtlar Vadisi'nin yıldızıydı: Son hali 'yok artık' dedirtti! Görenler tanıyamıyor

Kurtlar Vadisi'nin yıldızıydı: Son hali 'yok artık' dedirtti! Görenler tanıyamıyor

15 Ocak 2003 tarihinde Show TV ekranlarında "Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla izleyiciyle buluşan 'Kurtlar Vadisi' adlı dizide gösterdiği performansla bir döneme damgasını vuran ünlü oyuncu, son halini görenleri hayretler içinde bıraktı.

İlk bölümü 15 Ocak 2003 tarihinde Show TV ekranlarında "Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla izleyiciyle buluşan Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan 'Kurtlar Vadisi' dizisinin yıldızının son hali 'yok artık' dedirtti.

YILLAR İÇERİSİNDE YAŞADIĞI DEĞİŞİM HERKESE 'YOK ARTIK' DEDİRTTİ

Bir dönemin reyting rekortmeni 'Kurtlar Vadisi' dizisinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncunun son halini görenler tanımakta zorlandı. Ünlü oyuncunun yıllar içerisinde yaşadığı değişim herkese 'yok artık' dedirtti.

Kurtlar Vadisi'nin Erdal'ı Sefa Zengin'i görenler tanıyamıyor! İşte Zürriyetsiz Erdal'ın son hali

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan, Oktay Kaynarca, Gürkan Uygun, Necati Şaşmaz ve Özgü Namal gibi isimleri bir araya getiren 'Kurtlar Vadisi' dizisinde 'Erdal Kömürcü' karakterini canlandırarak unutulmazlar arasına giren ünlü oyuncu Sefa Zengin'in son halini görenler şaştı kaldı.

0x0-kurtlar-vadisi-dizisinin-abuzeri-ile-erdali-yillar-sonra-yan-yana-geldi-1573635498064

Bir dönemin unutulmaz yapımları arasında yer alan ve kadrosunda Oktay Kaynarca, Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun gibi isimlerin yer aldığı Kurtlar Vadisi dizisi oyuncularının son halleri merak konusu oluyor.

Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı 'Erdal' karakteriyle hafızalara kazınan Sefa Zengin son haliyle dikkat çekti. Gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden ünlü oyuncu uzun süredir tiyatro yapıyor.

fgfghf

'YOK BÖYLE DEĞİŞİM'

Şehir tiyatrolarında yer alan Sefa Zengin'in son halini görenler bir hayli şaşırıyor.

TRT dijitalde yayınlanacak 'Teşkilat-ı Mahsusa Trablus' projesine de dahil olan Kurtlar Vadisi'nin Erdal'ını görenler 'Yok artık', 'Yok böyle değişim' yorumlarında bulundu.

hjhkhjk

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN