Kuzgun dizisi ne zaman başlıyor? Kuzgun konusu ve oyuncuları

Kuzgun dizisi ne zaman başlıyor? Kuzgun konusu ve oyuncuları

Kuzgun dizisi ne zaman başlayacak? Kuzgun dizisi oyuncu kadrosunda kimler olduğu ve hangi kanalda, hangi gün yayınlanacağına dair merak edilenler haberimizde. Kuzgun dizisi oyuncuları ve karakter analizlerini dizi severler için derledik. Barış Arduç ve Burcu Biricik'in yeni dizisi daha yayınlanmadan adından söz ettiriyor. İşte Kuzgun dizisi fragmanları ve dizi hakkındaki detaylar...

Kuzgun dizisi ne zaman yayınlanacağı ve Kuzgun dizisi oyuncu kadrosu hakkında merak edilenleri dizi severler için derledik. Haberimizde Kuzgun dizisi hakkında merak edilenleri bulabilir Kuzgun dizisi kadrosunu öğrenebilirsiniz. Kuzgun dizisi 1. bölüm fragmanı kanal tarafından yayınlandı. Ay Yapım’ın heyecanla beklenen yeni dizisi ‘Kuzgun’Star TV’de başlıyor. Peki Kuzgun dizisi nerede çekiliyor? Kuzgun dizisi ne zaman başlayacak? İşte konusu ile dikkatleri çeken Kuzgun hakkındaki detaylar...

KUZGUN NE ZAMAN BAŞLIYOR? 

Star TV'nin Ay Yapım imzalı iddialı dizisi Kuzgun'un yayın tarihi duyuruldu. Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik'in paylaştığı Kuzgun'da intikam ve aşk dolu bir hikaye anlatılacak. Ay Yapım’ın heyecanla beklenen yeni dizisi ‘Kuzgun’, 13 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star TV’de başlıyor.

Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik'in paylaştığı Kuzgun, 13 Ocak Çarşamba saat 20.00'de ekran macerasına başlayacak. Star TV'nin iddialı dizisi Kuzgun, çarşamba akşamları Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz ve Fox'un yeni dizisi Vurgun'un rakibi olacak.

KUZGUN KONUSU NE? 

Kuzgun hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’ Çarşamba akşamları yayınlanacak. 

KUZGUN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, yönetmenliğini Bahadır İnce’nin yaptığı, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdığı ‘Kuzgun’un başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik paylaşıyor.

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, yönetmenliğini Bahadır İnce’nin yaptığı, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdığı ‘Kuzgun’un başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik paylaşıyor. Barış Arduç’un ‘Kuzgun’, Burcu Biricik’in de ‘Dila’ karakterlerini canlandırdığı ‘Kuzgun’un kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler, Erdal Küçükkömürcü gibi önemli isimler yer alıyor.

19-02/08/kuzgun-dizisi-oyunculaeri.jpg

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR? 

Barış Arduç 9 Ekim 1987'de İsviçre'de doğdu. İsviçre'nin Scherzingen şehrinde doğup büyüyen daha sonra ailesiyle beraber Türkiye'ye kesin dönüş yapan Arduç, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. Tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanıştıktan sonra profesyonel oyunculuğa adım attı.

İlk olarak Küçük Hanımefendi (2011) , Dinle Sevgili (2011) , Pis Yedili (2011) gibi dizilerde rol aldıktan sonra Benim İçin Üzülme (2012), Bugünün Saraylısı (2013-14) ve Racon: Ailem İçin(2015) adlı dizilerde oynayarak adını iyice duyurdu. Kendisine şimdiki popülerliğini kazandıran Kiralık Aşk (2015) adlı diziyle şöhretini iyice pekiştirdi. Oynadığı televizyon dizilerinin dışında sinema filmlerinde de yer alan oyuncu, aynı zamanda aktif olarak destek verdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sıkça söz ettirmektedir.

BARIÇ ARDUÇ ASLEN NERELİ?

Aslen Arnavut olan Barış Arduç, baba tarafından Ordu Fatsa'lı, anne tarafından Artvin'lidir. Ağabeyi Onur Arduç ve kardeşi Mert Arduç ile beraber 3 kardeştir. 8 yaşında ailesiyle beraber yurtdışından Türkiye'ye kesin dönüş yapan Arduç, ilkokulu Sakarya ve Gölcük'te bitirdi. 17 Ağustos 1999'da Gölcük'te yaşanan deprem sebebiyle ailesi ile beraber Bolu'ya taşınmak zorunda kaldı. Ortaokulu ve lise 1. sınıfı Bolu'da okuduktan sonra, lise 2. sınıfta ailesiyle beraber İstanbul'a gelerek ortaöğrenimini burada tamamladı. 

SPORLA YAKINDAN İLGİLİ

Liseden mezun olduktan sonra Kayseri Erciyes Üniversitesi Spor Akademisini kazandı fakat ilk yılında okula adapte olamayınca İstanbul'a geri döndü. Aktif olarak yüzme, dalgıçlık, futbol, basketbol, hentbol gibi spor dallarıyla uğraşmasının yanı sıra Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'na bağlı olarak Şile 'de 8 yıl cankurtaranlık yaptı. Daha sonra tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanışıp Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Sadri Alışık Tiyatrosu'nda teatral eğitimine katıldı ve profesyonel oyunculuğa adım attı. 

DİZİLERLE EKRANLARI SÜSLEDİ

Barış Arduç, ilk olarak 2011 yılında Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili, Pis Yedili gibi dizilerde yardımcı oyuncu olarak oynamıştır. Daha sonra 2012 yılında Artvin 'in Hopa ilçesinde çekilmeye başlanan genel yönetmenliğini ve hikâyesini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı ve Atvekranlarında yayınlanan Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet Avcıoğlu karakteriyle adından söz ettirdi. Dizide sadece ilk bölümde oynayan geri kalan bölümlerde flashback olarak yer alan Arduç'un, 17-18 yaşlarında spor tutkusu olan ve Trabzonspor'da futbol oynamak isteyen bir genci canlandırdığı rolü o kadar çok sevildi ki karakter dizide öldüğünde Trabzonspor tribünlerinde 10 metre pankart açıldı. 
Daha sonra 2013 yılında Refik Halid Karay'ın aynı adlı eserinden günümüze uyarlanan, yönetmenliğini Kudret Sabancı'nın yaptığı, Atv kanalında yayınlanan ve başrollerini SelçukYöntem, Serhat Teoman, Cansu Tosun gibi isimlerin paylaştığı Bugünün Saraylısıdizisine 5. bölümden itibaren dahil oldu. Dizide büyük bir holding ile şirketler grubunun tek varisi olan ve Cansu Tosun'un canlandırdığı Ayşen Kaya adlı genç bir kızın mal varlığını ve şirketlerini yöneten, iş adamı Selim Bayraktar karakterine 2 sezon boyunca hayat verdi. Bugünün Saraylısı dizisinin ilk sezonu 31 bölüm sürmüş, 2. sezonunda ise 5 bölüm yayınlandıktan sonra reytinglerindeki düşüş sebebiyle 36. bölümde final yapmıştır. 

SİNEMADA DA BOY GÖSTERDİ

Barış Arduç, ilk sinema filmi deneyimi olan ve yönetmenliğini Hakan Yonat 'ın yaptığı 2014 yapımı Sadece Sen adlı sinema filminin son sahnesinde Emin karakterini oynadı. 
14 Kasım 2014 tarihinde vizyona giren yapımcılığını BKM Film'in üstlendiği yönetmenliğini Hakan Algül 'ün yaptığı, Deliha adlı sinema filminde Gupse Özay, Cihan Ercan, Zeynep Çamcı gibi isimlerle birlikte kamera karşısına geçen Arduç, filmde Zeliha karakterinin peşinden koştuğu yakışıklı fotoğrafçı Şirinceli Cemil karakterini canlandırdı.
Barış Arduç, ilk başrol deneyimi olan ve 2015 Mart ayında Atv'de ekrana gelen Racon: Ailem İçin adlı dizide Mehmet Aslantuğ, Hande Doğandemir, Tomris İncer gibi isimlerle birlikte oynadı ve dizide Mehmet Aslantuğ'un canlandırdığı Kenan Korhan adlı bir mafya babasının, evlatlığı ve sağ kolu olan Tekin Atan karakterini canlandırdı. Ancak dizi reytinglerde başarılı olamadığı için 4 bölüm sonra yayından kaldırıldı. 


Arduç, 2015'in Haziran ayında  Kiralık Aşk adlı dizide Elçin Sangu, Salih Bademci, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen gibi isimlerle birlikte oynadı. Dizide yakışıklılığıyla ün salmış aynı zamanda genç yaşında başarılı bir ayakkabı tasarımcısı ve iş adamı olmuş Ömer İplikçi karakterini canlandıran Arduç, oynadığı karakterle Türkiye ve Orta Doğu'da büyük bir hayran kitlesi elde ederken birçok ödülünde sahibi oldu. 

BARIŞ ARDUÇ FİLMOGRAFİ

Sinema

2014 Sadece Sen
2014 Deliha
2017 Mutluluk Zamanı    

Dizi

2011 Küçük Hanımefendi    
2011 Dinle Sevgili    
2011 Pis Yedili    
2012 Benim İçin Üzülme    
2013-2014 Bugünün Saraylısı    
2015 Racon: Ailem İçin    
2015 Kiralık Aşk
2018 Kuzgun     
 

19-02/08/kuzgun-burcu-biricik.jpg

BURCU BİRİCİK KİMDİR? 

4 Mayıs 1989 tarihinde Antalya’nın Elmalı ilçesinde doğmuştur. Annesi ve babası o çok küçükken ayrıldı. Annesinin çalışması nedeni ile Burcu Biricik’i ve abisi anneannesi büyüttü. Henüz lisede oynarken katıldığı bir tiyatro festivalinde ödül aldı. Bunun üzerine oyunculukta kendini geliştirme kararı aldı.

KARİYERİ

Üniversite eğitimini İzmir Ege Üniversitesi’nin Arkeoloji bölümünde tamamladı. Üniversite eğitimi devam ederken Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi aldı. Eğitimi sırasında Yaşlı Hanımın Ziyareti, Vazifemi Yaparım, İkinin Biri, Yedi Kocalı Hürmüz ve Gözlerimi Kapadım gibi birçok tiyatro oyununda oynadı.

2006 yılında henüz 17 yaşındayken güzellik yarışmasında 'Akdeniz Kraliçesi' seçildi. İlk televizyon rolünü ise 2007 yılında Show TV’de yayınlanan 'Maçolar' adlı dizide yan rol oynayarak adımını attı. 2011 yılında Kanal D’de yayınlanan 'Artiz Mektebi' adlı yarışmaya katılarak Alican Aytekin ile birlikte birinciliği paylaştı.

DİZİ VE REKLAMLARDA OYNADI

Aynı yıl Zen Profilo adlı markanın reklamında oynadı. Yine 2011 yılında Star TV’de yayınlanan 'Muhteşem Yüzyıl' adlı dizede rol aldı. 2012 yılında Usta Kemal ve Düşman Kardeşler adlı dizilerde rol aldı.

Yine aynı yıl Biskrem reklamında oynadı. 2013 yılında ise asıl parladığı dizi olan 'Beni Böyle Sev' adlı dizide rol aldı. TRT 1’de yayınlanan bu dizide Seda karakterine can verdi. Yine aynı yıl n11.com, Molped ve Tudors gibi pek çok reklamda oynadı. 

 2014 yılında Kanal D’de yayınlanan 'Şeref Meselesi' adlı dizide Kübra karakterine can verdi. Bu dizide başrol oynamadı, fakat başrol oyuncuları kadar sevilip benimsendi. 2016 yılında ise başrol oyunculuğunu yine Kanal D’de yayınlanan 'Hayat Şarkısı' adlı dizide rol aldı.

27 yaşındaki güzel oyuncu, Hülya karakteri ile kafamızda çizdiğimiz kötü kadın tiplemesini tamamen farklı bir boyut getirdi.

BURCU BİRİCİK’İN EŞİ EMRE YETKİN KİMDİR?

Reklamcı olan Emre Yetkin daha önce Gamze Karaman ile yaşadığı aşkı ile magazinde yer almıştı.


 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN