La Casa De Papel 4. sezon ne zaman çıkacak? Çekimlerde son durum

La Casa De Papel 4. sezon ne zaman çıkacak? Çekimlerde son durum

La Casa De Papel 4. sezonun ne zaman çıkacağı merak konusu. Yönetmen Jesús Colmenar dizinin 4. sezonu için hazırlıkların sürdüğünü ifade ederken resmi açıklamanın en kısa zamanda yapılacağını duyurdu. İşte La Casa De Papel dizisi ile ilgili merak edilen soruların yanıtları...

La Casa de Papel 4. sezon ne zaman çıkacak? La Casa De Papel 3. sezonuyla ekranlara geldi ve yeni sezonu tek solukta bitirildi.

Dizinin takipçileri gelecek bölümlerinin ne zaman yayınlanacağını araştırıyor. La Casa De Papel'in ilk iki sezonunda İspanya Kraliyet Darphanesi soygunu gerçekleştirilmişti. Bu kez hedefler çok daha büyük.

Netflix'te yayınlanan La Casa de Papel dizisinin 4. sezonu ile ilgili merak edilen soruların yanıtları dizinin yönetmeni Jesús Colmenar'dan geldi.

İşte 'La Casa de Papel 4. Yeni sezon ne zaman başlayacak?' sorusunun yanıtı…

19-10/23/la-casa-de-papel-4-sezon-4.jpg

LA CASA DE PAPEL 4. YENİ SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmen Colmenar La Casa de Papel 4. sezon müjdesini verdi. İspanyol yapımı dizi La Casa De Papel'in yönetmeni Colmenar basın toplantısında şu bilgileri verdi:

19 Temmuz'da izleyicinin karşısına çıkan dizinin yeni sezonu için onay alındı. Dizinin dördüncü sezonu ile ilgili resmi açıklama çok yakında duyurulacak.

Türkiye'den Ankara ya da İstanbul'un da dahil edilebileceğinin konuşulması ile daha fazla dikkat çeken La Casa De Papel'in 3. sezonu için 1 seneyi aşan süre beklenilmişti.

La Casa de Papel 3. Sezon 1 seneyi aşan sürenin ardından başlamıştı. La Casa de Papel 4. sezon çalışmalarının sürdüğü biliniyor. Söz konusu dizinin yayın tarihine ilişkin bilgiler henüz tam olarak netleşmedi.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN