La Casa De Papel 4. sezon ne zaman çıkacak? Netflix tarihi duyurdu!

La Casa De Papel 4. sezon ne zaman çıkacak? Netflix tarihi duyurdu!

La Casa De Papel 4. sezonun ne zaman çıkacağı belli oldu! Yönetmen Jesús Colmenar dizinin 4. sezonu için hazırlıkların sürdüğünü ifade ederken resmi açıklamanın en kısa zamanda yapılacağını duyurmuştu. İşte La Casa De Papel dizisi ile ilgili merak edilen soruların yanıtları...

La Casa de Papel 4. sezon ne zaman çıkacak? La Casa De Papel 3. sezonuyla ekranlara geldi ve yeni sezonu tek solukta bitirildi.

Dizinin takipçileri gelecek bölümlerinin ne zaman yayınlanacağını araştırıyor. La Casa De Papel'in ilk iki sezonunda İspanya Kraliyet Darphanesi soygunu gerçekleştirilmişti. Bu kez hedefler çok daha büyük.

Netflix'te yayınlanan La Casa de Papel dizisinin 4. sezonu ile ilgili merak edilen soruların yanıtları dizinin yönetmeni Jesús Colmenar'dan geldi.

İşte 'La Casa de Papel 4. Yeni sezon ne zaman başlayacak?' sorusunun yanıtı…

LA CASA DE PAPEL 4 SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

Konuya yönelik bir açıklama yapan ve tanıtım fragmanı yayınlayan Netflix, La Casa de Papel yayın tarihi bilgisini resmen duyurdu.

İşte, merak edilen detaylar ve o tarih;

Netflix tarafından "Asıl kaos şimdi başlıyor" başlığıyla paylaşılan yeni sezon tanıtım fragmanında, La Casa de Papel 4. yeni sezon tarihi de duyuruldu.

Sevilen dizinin, 4. sezon bölümleri ile 3 Nisan 2020 tarihinde izleyici karşısına çıkacağı açıklandı. Dizinin kadrosunda Alvaro Morte, Pedro Alonso, Alba Flores ve itziar Ituno gibi oyuncular yer alıyor.

19-12/09/la-casa-de-papel-2.jpg

Türkiye'den Ankara ya da İstanbul'un da dahil edilebileceğinin konuşulması ile daha fazla dikkat çeken La Casa De Papel'in 3. sezonu için 1 seneyi aşan süre beklenilmişti.

La Casa de Papel 3. Sezon 1 seneyi aşan sürenin ardından başlamıştı. La Casa de Papel 4. sezon çalışmalarının sürdüğü biliniyor.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN