Lale Devri dizisinin oyuncusuydu! Ayten Soykök Taksim'de dehşeti yaşattı: Ölüm kalım savaşı verdiler

Lale Devri dizisinin oyuncusuydu! Ayten Soykök Taksim'de dehşeti yaşattı: Ölüm kalım savaşı verdiler

Ünlü oyuncu Ayten Soskök Taksim'de trafik dehşeti yaşattı. Aracının hakimiyetini kaybeden Soykök, sokakta yürüyen yürüyen bir çift ile arkalarındaki başka bir vatandaşa çarptı. Kazada yaralanan kişiler ölümün eşiğinden düştü. İşte, kameralara yansıyan dehşet anları...

Dün saat 12:30 sularında Taksim'de yaşanan kazanın baş sorumlusu ünlü oyuncu Ayten Soykök çıktı. 50 yaşındaki oyuncu, 34 BPK 601 plakalı aracıyla Taksim sokaklarında ilerliyordu.

Ara sokaktan caddeye dönen oyuncu, biranda hakimiyetini kaybedince araç kontrolden çıktı. Kaldırımı aşan aracın yolda yürüyenlerin arasına dalması sonucunda nişanlısı ile beraber yoldan geçen diyetisyen Yaren Kuzgun bacağı ile elinden, arabanın önündeki başka vatandaş da vücudunun farklı bölgelerinden hafifçe yara aldı. Kafeterya önünde duran birkaç vatandaş ile yaralı kadının nişanlısı ölümün eşiğinden döndü.

AYTEN SOYKÖK TRAFİK KAZASI

Kaza sonrası olay yerine hemen polis ile sağlık ekipleri geldi. Yaralılara ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri sonrasında Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürerek tedavilerine devam ettiler.

Kazaya dair inceleme başlatan ekipler Ayten Soykök'ü gözaltına aldıktan sonra, ifadesi alınan ve "taksirle yaralama" suçundan adli işlemleri tamamlanan oyuncu savcılık kararıyla serbest kaldı.

AYTEN SOYKÖK TRAFİK KAZASI

ŞANS ESERİ KURTULDU!

Kazayı şans eseri atlatan Dilan Su Köknaroğlu, "Yan dükkandan çıkıp buraya sipariş vermeye geliyordum. Çıktığım anda arkamda bir gürültü duydum. Arkamı döndüğüm de arabanın bize geldiğini gördüm. Ondan sonra kendimi bu dükkana attım, kıl payı kurtuldum. Benim arkamdaki beyefendide arabanın üzerine atlayıp kendini yere atıp kurtuldu. Onda da büyük bir ihtimal hasar vardır diye tahmin ediyorum.

AYTEN SOYKÖK TRAFİK KAZASI

Arabanın sürücüsü Ayten Soykök'müş ve oyuncuymuş. Bende panik halindeydim ama yardımcı olmaya da çalıştılar. Sonra biz polisi çağırdık. Polis ekipleri ve ambulans geldi ve yardımcı oldular. Yoldan nişanlısıyla geçen hanımefendiye ve ön tarafındaki beyefendiye çarptı. Durumları genel olarak iyiydi. Öndeki adam ayakta tedavi oldu. Diğer kadın ise hastaneye kaldırıldı." dedi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN