Lenfoma kanseriyle mücadele eden Boğaç Aksoy: Son mücadelemiz başlıyor!

Uzun süredir Lenfoma kanseri ile mücadele eden Boğaç Aksoy, son sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. 21 gün boyunca hastanede tedavi göreceğini söyleyen Aksoy, 'Son mücadelemiz başlıyor' dedi.

Son olarak 'Arka Sokaklar' dizisi ile izleyicinin karşısına çıkan oyuncu Boğaç Aksoy, geçtiğimiz aylarda Lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuştu. Tedaviye başlayarak kemoterapi alan ve saçları dökülen Aksoy takipçilerine sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Tedavide son aşamaya geçtiğini duyuran Boğaç Aksoy, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

'BENİ İYİLEŞTİRDİN ANNE'

Ekim ayında son mücadelemiz başlıyor. Sevgili dostlarım; 'Beni iyileştirdin anne' dediğimde bu doğruydu. İlk günden bu güne harika yol kat ettik. Yüzde 95 oranında PET temiz çıktı. Ancak T hücreli non hockın olduğum için şimdi son kez hücre tedavisi ve maksimum dozda kemoterapi alacakmışım. Benim için de sürpriz oldu. 21 gün hastanede ailem ile son kez mücadelemiz olacak. Allah'ın izniyle, bir daha tekrarlamamak üzere bu hastalıktan kurtulmak istiyorum. Dualarını eksik etmeyin. Sevgiler, saygılar herkese...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN