Tuğba Özerk'ten 3. kocayı da bıraktı! 1 yıl dayanabildi "Koca dayanmıyor"

Tuğba Özerk'ten 3. kocayı da bıraktı! 1 yıl dayanabildi  "Koca dayanmıyor"

Lolo şarkısı ile tanınan Tuğba Özerk, 2021 yılında evlendiği iş insanı Gökmen Tanaçar'la boşandığını açıkladı. 3 evlilik yapan güzel oyuncu 1 yıllık evliliğini neden bitirdiğini açıkladı. Bakın şarkıcı Tuğba Özerk bu defa neden ayrıldı?

Güzelliği ile bilinen şarkıcı Tuğba Özerk, yine evlilikte aradığını bulamadı. Daha önce de 2 evlilik yapan Özerk, 3 kez aşkı iş insanı Görkem Tanaçar'da bulmuştu. 2021 yılında evlenen Özerk, bu evliliğini de sürdüremedi. Boşanma kararı alan Özerk herkesi şaşırttı.

tuba.jpg

TUĞBA ÖZERK'TEN BOŞANMA KARARI

Tuğba Özerk, Gökmen Tanaçar ile olan 1,5 yıllık evliliğini sonlandırma kararı aldı. Aile arasında yaptığı evliliğinde mutluluğu bulamayan Özerk, ayrılık kararını sosyal medya hesabından açıkladı.

ozerk.jpg

Özerk'in boşanma kararı ise sosyal medyanın gündemine düştü. Ünlü popçu, "Her şey hayal ettiğim gibi gerçekleşiyor. Allah herkese bu mutluluğu yaşatır inşallah" dedi.

tugba-ozerk-sahte-tiklama-aciklamasi-muzikonair.jpg

ÇOCUK İSTİYORDU

Ünlü şarkıcı boşanma kararını kendi sosyal medya hesabından açıkladı. 1,5 yıl beraber olduğu Görkem Tanaçar ile ayrıldıklarını duyuran 41 yaşındaki başarılı şarkıcı daha önce de çocuk istediğini dile getirmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN